Fiul lui Reghecampf se iubește cu o gimnastă celebră. În trecut, aceasta i-a acuzat pe Belu şi Bitang de rele tratamente

Luca Reghecampf trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu tânăra sportivă Asiana Peng. Gimnasta a participat în trecut la Survivor unde a reușit să-i surprindă pe telespectatori cu capacitatea sa de adaptare la condițiile din jungla dominicană.

Singurele persoane care au știut, de fapt, câte poate îndura Asiana au fost cele din familia ei, deoarece cunoșteau condițiile la care a fost supusă gimnasta atunci când se antrena la Izvorani alături de lotul național, fiind asemănătoare cu cele din Republica Dominicană.

Asiana Peng a câștigat numeroase medalii la bârnă și la sol, însă a fost nevoită să traverseze o perioadă extrem de dureroasă în 2015 când a fost eliminată din lotul național de gimnastică.

Mama sa a răbufnit atunci și a trimis o scrisoare către ministrul Tineretului şi Sportului. Aceasta a vorbit despre condițiile extrem de grele la care era supus lotul național de gimnastică.

„Fiica mea, după gheaţă, a fost pusă să alerge cu saci în picioare. Li s-au sustras telefoanele temporar, antrenorii au cotrobăit prin bagajele personale ale gimnastelor şi au sustras lucruri personale (fiicei mele ceai şi lămâi).

Înfometare, umilinţe prin vocabular neadecvat, lipsa vacanţelor, jigniri, diferenţieri făcute între gimnaste pe toate planurile, şi multe alte forme inumane de presiuni. Asta se întâmplă acolo. Într-o Românie coruptă, rasismul şi discriminarea domnesc în gimnastica feminină. Aştept destructurarea sistemului mafiot!', a fost mesajul transmis de Silvana Peng.

La rândul ei, Asiana a descris experiențele din cantonament prin care a trecut la doar 15 ani, potrivit Ilfov Sport.

„Cât poţi să duci? Vorbeau urât, nu vă spun, că mă revolt iarăşi. Mă tot întrebam de ce eu, o mână de fată?, şi nu eram nici cea mai slabă din echipă, ori poate că eram, nu ştiu, dar de ce nu m-au trimis acasă? N-am găsit răspunsul la modul lor de comportament… Îmi intrase în cap ideea să fug din cantonament, nu mai puteam îndura, dar îmi reveneam şi-mi spuneam că nu puteam lăsa totul baltă, dragostea pentru gimnastică învingea întotdeauna.

Nu i-am spus niciodată mamei să vină să mă ia, doar la ultimul concurs, când m-au trimis în Franţa, după ce m-au anunţat că am rămas pe dinafara lotului, am sunat-o pe mama şi i-am spus că nu vreau să merg, pentru că şi atunci Adela Popa îşi bătea joc de mine şi vorbea cu subînţeles că n-o să mai fiu la lot.

Eram dărâmată psihic, şi fizic, dat tot m-am comportat onorabil. Aş fi vrut să vă spun o poveste frumoasă, dar nu am nicio amintire plăcută din acel lot de la Izvorani, poate doar o prietenie ciudată cu o ciupercă, în faţa căreia îmi vărsam năduful…

De îndată ce am ajuns la Izvorani, am înţeles că nu mai sunt stăpână pe viaţa mea, că nu mai decid eu aproape în nicio problemă, că sunt a nimănui, o gimnastă fără drepturi, doar cu obligaţii: nu mai aveam părinţi, îi vedeam foarte rar şi nu aveam voie să le spun nimic, din ceea ce se întâmpla în sala de antrenament; nu mai aveam prieteni, pentru că îmi luau telefonul, îl controlau şi n-aveam nicio altă metodă de comunicare; nu mai aveam timpul meu, în care să fac ce vreau; iar alimentaţia lipsea, uneori, cu desăvârşire – aici am aflat că poţi să şi mori de foame, aici mi-am pierdut şi cunoştinţa, din lipsa hranei şi multe dintre noi ne-am lovit şi ne-am accidentat, pentru că eram ameţite de nemâncare', a dezvăluit Asiana pentru sursa mai sus menționată.

Imediat după ce a fost făcut cunoscut cazul Asianei, Silvana Peng i-a denunțat la DNA pe Octavian Belu şi Mariana Bitang pentru abuz în serviciu, rele tratamente și rasism. Deși Federaţia Română de Gimnastică a dat-o în judecată pentru calomniere, cerându-i despăgubiri de 100.000 de euro, Silvana Peng a câștigat procesul.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Asiana a reușit să depășească acel moment dureros și se bucură de viață și de tot ce îi oferă fiecare clipă. În prezent, aceasta se află într-o relație cu fiul cel mare a lui Laurențiu Reghecampf, Luca.

Luca Reghecampf locuiește cu mama sa, Mariana Pfiefer, în Germania, însă distanța nu este un impediment pentru cei doi tineri porumbei. Astfel că, ei se află într-o primă vacanță în calitate de cuplu în Italia, împreună cu mama lui Luca.

De asemenea, mama Asianei a confirmat relația celor doi și a declarat că se înțeleg foarte bine, iar fiica sa este fericită.

„Da, Asiana este împreună cu Luca şi este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume şi niciodată nu o să mă amestec în viaţa sentimentală a fetei mele', a spus Silvana Peng, potrivit FANATIK.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete