Fiul lui Kamara, operat la Barcelona. Cum se simte Leon după intervenție?

La scurt timp de la venirea sa pe lume, Leon, fiul artistului Kamara (43 de ani), a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică. Micuțul s-a născut prematur, cu 2 luni înainte de termen.

Artistul și mama băiețelului au luptat și continuă să lupte pentru ca Leon să ducă o viață normală.

Fiul lui Kamara, operat la Barcelona. Cum se simte Leon după intervenție?

Pe 27 iulie, micuțul a suferit o altă intervenție, în Barcelona. „Leon se simte foarte bine acum, mai are niște dureri, dar este foarte curajos, în sensul că nu plânge.

Doar face o mimică, așa, dacă îl atingem la picioare acolo, din greșeală. S-a învinețit un pic, dar nu vrem să ne pronunțăm acum dacă a avut efect sau nu operația.

Vedem peste două săptămâni. Atunci poate începe ușor recuperarea. Pare că e mai relaxat, adică sunt semne bune. După intervenție și-a revenit puțin greu din anestezie.

M-am speriat un pic pentru că plângea. A plâns vreo oră cred și nu reușea să deschidă ochișorii, dar am vorbit permanent cu el și când a vrut muzică populară mi-am dat seama că e ok și și-a revenit!

Peste trei luni o să aibă control. Ni s-a spus că nu este de ajuns, de obicei, o singură intervenție. Să vedem atunci. Leon este un curajos!

Acum și-a revenit la starea lui de veselie, de vorbit întruna. Este bine și ne bucurăm că a trecut cu bine! Mulțumim lui Dumnezeu că e OK!”, a mărturisit Oana, mama lui Leon, pentru Click!.

Kamara: „A fost destul de greu când s-a trezit. A plâns, tremura”

„Leon a avut o operație de miotenofasciotomie, care s-a întâmplat la policlinică în Barcelona. (…) Au lucrat pe mușchi, pentru că el are nevoie de o alungire de mușchi, iar această intervenție selectivă se face cel mai bine acolo, la Barcelona.

A fost destul de greu când s-a trezit. A plâns, tremura. E și mic. Cred că și un adult ar face la fel, dar și-a revenit foarte repede și a început să și cânte”, a spus și artistul, pentru aceeași sursă.

Cine își dorește să ajute și să-l sprijine pe Kamara să-și îndeplinească visul de a-și vedea copilul sănătos, o poate face donând către Asociația Ensar Duman, în contul:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete