Fiul lui Florin Călinescu, viață simplă și decentă! Cum își câștigă existența Petru Călinescu?

Florin Călinescu este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta deține un simț al umorului deosebit și o capacitate extraordinară de a capta atenția celor din jurul său.

De-a lungul carierei sale, Florin Călinescu a reușit să-și contruiască o avere fabuloasă. Actorul a câștigat foarte bine din televiziune, din propriile afaceri și mai ales din cea cu statul. Un contract foarte important care îi aduce sume frumușele în cont este cel pe care îl are încheiat cu MAPN-ul, datorită fabricii de echipament militar al cărui acționar principal este.

Cu toate acestea, fiul său a ales să trăiască o viață modestă și liniștită alături de propria familie, fără să apeleze la susținerea financiară pe care celebrul său tată i-ar fi oferit-o. Petru Călinescu locuiește în Brașov și are o afacere cu produse ecologice. Cum așchia nu sare departe de trunchi, fiului actorului are și înclinații artistice.

El cântă jazz/swing, iar proiectul său New Vegas Show este cu adevărat special în România, deși nu este o sursă de venit considerabilă. Studiile muzicale le-a făcut la Liverpool Institute for Performing Arts, fiind discipolului marelui artist britanic Sir Paul McCartney.

Petru Călinescu este fericit cu viața sa și mica afacere pe care o deține. O promovează intens, prezentând produsele ecologice pe care le are la vânzare.

„Magazinul înseamnă dorința noastră de a-ți aduce mai aproape surse proaspete, sănătoase și sigure de hrană și îngrijire. În căutarea noastră, am descoperit povești despre munca și dedicația oamenilor ce stau în spatele produselor. Toate au un lucru în comun, și anume, că lucrurile cu adevărat sănătoase sunt cele care își păstrează puritatea și autenticitatea. Toate acestea dorim să le împărtășim cu tine. Te așteptăm cu mult drag pe la noi! Simona și Petru Călinescu!', acesta fiind textul de promovare al afacerii.

Petru calinescu 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Florin Călinescu a fost director la Teatrul Mic și atunci a fost nevoit să depună declarația de avere. Astfel că acesta este proprietarul mai multor terenuri din Brașov și Argeș, două apartamente în București, unul în Timișoara și o casă de vacanță în Poiana Brașov.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete