Fiul lui Adrian Mutu a împlinit 18 ani! „Ai devenit un bărbat adevărat”

Mario, fiul fostului jucător de fotbal Adrian Mutu, a împlinit azi, 9 septembrie 2020, 18 ani. Tânărul este copia fidelă a tatălui său.

Fiul lui Adrian Mutu a împlinit 18 ani! „Ai devenit un bărbat adevărat”

„La mulți ani, băiatul meu ❤️! Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat. Te iubesc! Niciodată nu renunța la visurile tale și sigur, într-o zi, se vor realiza.

Mi-ai arătat încă din prima secundă de când te-ai născut că ești ambițios și un luptător. Happy 18th b’day!”, a scris antrenorul de fotbal, în mediul online.

Imagini cu Mario în GALERIA FOTO de mai sus!

Între anii 2001 și 2003, Adrian Mutu a fost căsătorit cu actrița Alexandra Dinu, mama lui Mario.

Mai târziu, din 2005 până în 2013, sportivul a fost căsătorit cu femeia de afaceri Consuelo Matos Gómez. Fostul cuplu are împreună două fiice, Adriana (14 ani) și Maya (12 ani).

În prezent, sportivul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Sandra Bachici, mama celui de-al doilea fiu al lui, Tiago (3 ani).

Sandra și Adrian Mutu s-au mutat în Abu Dhabi în vara anului 2018, după ce sportivul a acceptat să antreneze echipa de tineret a clubului de fotbal Al Wahda.

Sandra și Adrian s-au căsătorit religios în luna octombrie a anului 2017, cununia având loc în Biserica Sf. Spiridon Nou, din Capitală.

Nașii celor doi sunt selecționerul Cosmin Contra și soția acestuia Alina. Petrecerea a avut apoi loc într-un restaurant din centrul Bucureștiului.

Foto: Instagram

Citește și:

Ți-o mai amintești pe actrița Barbara Mori? Cum arată acum și cu cine a fost căsătorită?

Cum arată acum Hurrem din serialul turcesc „Suleyman Magnificul”? E schimbată total

Căsătorit de 5 ori cu 4 femei! Și-a înșelat una dintre soții cât timp acesta era însărcinată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete