Fiul cel mare al legendei NBA, Scottie Pippen, Antron, a murit la 33 de ani

Antron, fiul cel mare al legendei NBA, Scottie Pippen, a murit duminică. Anunțul a fost făcut chiar de fostul jucător de la Chicago Bulls. Antron avea 33 de ani.

„Am împărtășit dragostea pentru baschet și am avut nenumărate conversații despre joc. Antron a suferit de astm cronic și dacă nu ar fi suferit de această boală, cred cu tărie că ar fi ajuns la NBA. Totuși, el nu s-a lăsat niciodată doborât, Antron a rămas pozitiv și a muncit din greu și sunt atât de mândru de omul care a devenit. O inimă bună și un suflet frumos a dispărut prea devreme. Te iubesc, fiule, odihnește-te în pace până ne întâlnim din nou', a scris Pippen pe Twitter.

Antron s-a născut în 1987 și a jucat baschet la colegiul South Georgia Technical College și Texas A&M International University, relatează CBS Sports.

Cauza morții lui Antron nu a fost dezvăluită. Acesta a fost singurul fiu al lui Pippen și al primei sale soții, Karen McCollum. Cei doi au divorțat în 1990. Scottie Pippen a mai pierdut un fetiță, Tyler, în anul 1994, imediat după naștere.

Legenda NBA a avut, în total, 8 copii.

Foto: Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete