Fiul cântărețului country Granger Smith s-a stins din viață la doar 3 ani! Organele micuțului au fost donate și au salvat viața a doi adulți

Familia Smith

Artistul country Granger Smith și soția lui, actrița Amber Smith, și-au pierdut fiul în vârstă de doar 3 ani dintr-un accident.

Săptămâna trecută, cuplul a anunțat pe conturile personale de Instragram că au decis să doneze organele micuțului River.

Organele sale au salvat viața a doi adulți. River Smith s-a stins din viață luna trecută înnecat în locuința cuplului.

În aceeași zi, cântărețul în vârstă de 39 de ani a făcut anunțul cumplit pe Twitter și Instagram.

Fiul cântărețului country Granger Smith s-a stins din viață la doar 3 ani! Organele micuțului au fost donate și au salvat viața a doi adulți!

„În ciuda eforturilor medicilor, micuțul nu a putut fi readus la viață.” River a fost înmormântat pe 11 iunie 2019.

În ultima ei postare, Amber a explicat faptul că întotdeauna și-a dorit să doneze organe, însă niciodată „într-un milion de ani” nu a crezut că va fi obligată să ia această decizie pentru fiul ei.

„Când trei neurochirurgi ne-au explicat că River are 0% șanse de a-și recupera capacitatea normală a creierului din cauza șocului, m-am gândit, cum am putea să ne îngropăm fiul fără a încerca să ajutăm pe altcineva”, a scris actrița.

„Trupul lui este perfect, organele lui erau în stare perfectă, trebuia să facem ceva. Sunt atât de mulți oameni în așteptarea unui donator.”

Odată ce au decis asta, pentru că River era atât de mic, organele sale necesitau o măsurare fizică nu doar prin intermediul radiografiilor.

Actrița a povestit cum i-a stat alături fiului ei, cum a plâns și cum i-a vorbit în timp ce medicii făceau teste și analize.

„Următoarea dimineață, familia și stafful s-a aliniat pentru „ultimul drum” al micuțului.

Le-am spus că lui River îi plăcea viteza, iar pentru a-l onora, l-au împins mai repede decât pe oricine altcineva pe acel hol. Eu și Granger ne-am îmbrățișat plângând.”

„Ulterior am primit o scrisoare din care am aflat că eroul nostru roșcat a salvat viața a doi adulți.

O femeie în vârstă de 49 de ani și un bărbat în vârstă de 53. Am plâns de tristețe și din iubire.”

„Sunt mândră să fi fost mama lui River și îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că ni l-a oferit în dar pentru trei ani incredibili.

Mă rog ca cei doi primitori de organe să trăiască sănătoși, fericiți și vioi ca micul Riv”, a mai adăugat Amber.

„A fost una dintre cele mai grele și totuși ușoare decizii pe care le-am luat vreodată în viețile noastre.”

Săptămâna trecută, Amber a publicat un tribut în onoarea fiului ei, observând că în multe dintre fotografii, River era înconjurat de lumină.

„Nu puteam dormi seara trecută și mă uitam la fotografiile cu River. Am observat atât de multe pline de o lumină căreia nu-i dădusem importanță până acum”, a scris actrița în descrierea imaginilor.

„Întotdeauna îl întrebam ce-și dorește să devină când va fi mare. Niciodată nu a zis pompier, doctor sau polițist. Mereu spunea „când voi fi mare, vreau să ajung la lumină””, a continuat Amber.

Foto: Instagram

Sursă: People

Citește și: 

Despre ce au vorbit Meghan Markle și Beyonce la premiera europeană a filmului „Regele Leu”

Meghan Markle, strălucitoare la premiera europeană a filmului „Regele Leu’

Și-a cerut public iertare după ce și-a înșelat soția însărcinată! „Cum îți așterni, așa dormi’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete