Fiul artistei Mariah Carey, hărțuit pe motive rasiale

De curând, artista Mariah Carey (50 de ani) a lansat primul ei memoriu, The Meaning of Mariah Carey, în care vorbește despre durerea și traumele îndurate în copilărie.

Joi, 8 octombrie, cântăreața a vorbit deschis despre cum rasismul i-a afectat copilăria. În cadrul aceluiași interviu, artista a împărtășit și o experiență de-a fiul ei Moroccan.

Mariah este mama a doi copii, un fiu și o fiică, gemenii Moroccan și Monroe, în vârstă de 9 ani. Solista a mai dezvăluit că le citește copiilor ei fragmente din memoriu pentru a le dezvălui povești despre viața ei.

Fiul artistei Mariah Carey, hărțuit pe motive rasiale

„Le citesc capitole care ajută la ilustrarea experiențelor mele cu rasismul pentru ca ei să poată înțelege mai bine fenomenul, având în cele din urmă un rezervor mai larg de metode prin care să-i facă față”, a mărturisit artista.

Rasismul și prejudecățile rasiale sunt lucruri pe care fiul ei deja le-a experimentat. „Rocky a fost hărțuit de un coleg care crede în supremația persoanelor albe. Era cineva pe care îl considera prieten. Asta este lumea în care trăim.”

Memoriul solistei detaliază o serie de experiențe traumatizante din trecutul ei. Mariah s-a luptat în mod deosebit cu rasismul.

„Eram conștientă că există mai multe rase de la o vârstă fragedă doar pentru că devenise ceva umilitor pentru mine”, mai spune.

În memoriu, solista detaliază o experiență dureroasă care implică un grup de fete pe care le considera prietene, dar care i-au provocat suferință.

Mariah i-a citit respectivul capitol fiicei sale Monroe și a fost surprinsă de reacția ei. „Am lăsat-o să asculte. A fost foarte dulce. Mi-a spus: «Mami, fetele alea sigur se simt groaznic acum. Pun pariu că-și doresc să poată fi prietenele tale».”

Foto: Instagram

Citește și:

Exclusiv AVANTAJE: Ilinca Vandici: „Am apelat la ajutor de specialitate pentru a-mi trata depresia”

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica celebrei actrițe Uma Thurman! Îi seamănă leit!

Demi Moore și-a înșelat primul soț în noaptea dinaintea nunții: „Nu puteam scăpa de căsnicie, dar o puteam sabota”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete