Fiul Andreei Mantea a fost bătut la școală: „Vânăt pe picioare, pe mâini, murdărit. A venit și cu ochiul scos aproape”

David, fiul Andreei Mantea, are 7 ani și a fost mutat la altă școală de către mama lui, după ce a fost bătut de către colegi. Copilul a venit de multe ori acasă plin de vănătăi.

Andreea Mantea a dorit să îl crească singură pe David, după ce s-a despărțit de Cristian Mitrea. Prezentatoarea de la Kanal D a fost invitată la podcastul Ilincăi Vandici, unde a povestit și despre fiul ei. La doar 7 ani, David înțelege multe lucruri și o uimește de fiecare dată pe mama lui.

„Am fost și omul bun și omul rău, le-a văzut pe toate. A trebuit să îl învăț cu de toate. Și-a ales el ce este mai bun. La un moment dat era bătut la școală pentru că el își vede de treaba lui, i se rănesc sentimentele vorbim, povestește. Erau doar 13 copii în clasă, mi-a spus că a vrut să răspundă și el, iar doamna i-a spus să stea jos, să nu mai ridice mâna.

Îmi spunea de parcă depășise, atât de multe lecții de viață de la mine și aude tot felul de învățăminte, le ia și le aplică singur', a povestit Andreea Mantea.

David-si-Andreea-ManteaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Vedeta a povestit că fiul ei a fost bătut de alți colegi, pentru că apăra fetițele din clasa lui. David a venit de multe ori acasă plin de vănătăi sau murdar, motiv pentru care Andreea a decis să-l mute de la școala respectivă. Prezentatoarea a mărturisit că la un moment dat a fost sunată de învățătoare, pentru că fiul ei bătuse patru copii.

„El își vede de treaba lui, erau fetițele trase de codițe, de rochițe și simțea că e o nedreptate. Stătea și se băga la un moment dat, intervenea și lua apărarea fetiței respective. Era el luat la rost de agresor și și-o lua, era mămăligă pe partea asta, acum nu mai e. A venit ziua să fiu sunată că a bătut patru copii, n-am simțit supărare, am simțit mândrie. Bătut e mult spus, s-a descurcat cu cei patru. Vreo două săptămâni tot venea vânăt acasă, vânăt pe picioare, pe mâini, murdărit, mâzgălit. La un moment dat nu am rezistat și i-am zis să nu mai intervină. Mi-a spus că nu poate, că ele sunt fetițe. I-am zis „Apără-te!'. L-am băgat la kickboxing, să învețe să se apere, să aibă instinctul ăla în el. A venit și cu ochiul scos aproape, sunt școli și școli, profesoare și profesoare. L-am scos de la școala respectivă', a declarat Andreea Mantea, în podcastul Ilincăi Vandici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete