Finaliștii „iUmor”, sezonul 13. Cine se luptă pentru premiul în valoare de 20.000 de euro

Finaliștii sezonului 13 „iUmor' sunt: Bia TRS, Laila Abdel Hafiz, Flavius Buzilă, Dima Cubreacov, Mahmoud Chaher, Remus Iosub, Dragoș Mitran, Doru Nicuț, Vladislav Sliusarenco, Andrei Fabian Stoica și Teddy Ștefănescu.

Momentele integrale create de aceștia și, desigur, cine își va adjudeca 4 „Thumbs up din partea juraților, telespectatorii pot afla în cadrul marii finalei difuzată duminică, 4 decembrie, începând cu ora 20:00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Finaliștii care vor lua câte un like de la Delia, Mihai Petre, Costel și Cheloo vor intra la votul publicului, iar după ce Șerban Copoț și Dan Badea vor da „Stop vot!, se va anunța câștigătorul sezonului 13 iUmor, care va pleca acasă atât cu marele trofeu al competiției, însă, și cu cecul de 20.000 de Euro.

ivan-liulenov-isi-felicita-adversarii-din-semifinala-iumor-sezon-13SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cine e Ivan Liulenov, ultimul finalist al emisiunii „iUmor', sezonul 13

Ivan Liulenov i-a cucerit pe jurații iUmor cu momentul pregătit special pentru semifinala show-ului de la Antena 1. Și, după câteva minute în care Delia, Mihai Petre, Costel și Cheloo au deliberat prestațiile celor mai buni semifinaliști, l-au desemnat câștigător pe comediantul moldovean. Alături de el, și Nick Bodea, și Sid Singh au primit 3 like-uri de la jurații emisiunii de umor. Marea finală iUmor va avea loc duminică, 4 decembrie, de la 20:00, pe pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Zametheea, Mihaela Ionașcu, Nick Bodea, Silviu Dobre, Domnul Victor, Ivan Liulenov și Sid Singh s-au întrecut în momente de umor seara trecută, în cadrul semifinalei iUmor. Iar cei patru jurați ai show-ului au decis că artistul de peste Prut merită să fie în marea finală, alături de cei 12 concurenți care și-au adjudecat locul în ultima etapă a competiției direct în urma voturilor publicului. Înainte să urce pe scena iUmor, Ivan Liulenov a făcut o mărturisire emoționantă: „Cel mai mare vis al meu este să se termine războiul (n.r.: de la granița Republicii Moldova). Aș fi foarte fericit, pentru că, pentru mine, înseamnă foarte mult Ucraina, oamenii de acolo – mult timp am trăit acolo.

Comediantul și-a început momentul din semifinala iUmor cu un roast la adresa celui care este recunoscut ca fiind juratul de neînduplecat. „Cheloo e rău, agresiv în cântece, știți?! Și eu m-am gândit… imaginați-vă cum ar fi sunat melodiile lui dacă el ar fi fost amabil și drăguț, a spus comediantul moldovean. „Din tot ce am văzut astăzi (n.r.: ziua în care s-a filmat semifinala iUmor), să știi că ești concurentul meu preferat! Este dragoste la a doua revedere și n-are legătură cu declarațiile de dragoste pe care ni le-am făcut. E ceva special acolo, simt că este o conexiune, i-a spus Delia. În momentul în care a fost anunțat că este cel de-al 13-lea finalist, Ivan Liulenov a izbucnit în lacrimi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete