Finala Survivor România 2021. Când are loc și care este marele premiu pus în joc?

Cel de-al doilea sezon din Survivor România, cea mai dură competiție din țara noastră, a intrat pe ultima sută de metri. Reality-show-ul găzduit de Republica Dominicană își va consuma marea finală sâmbătă, 10 iulie, care va putea fi urmărită la Kanal D, cu începere de la ora 20:00.

Tot atunci vom afla și cine va pleca acasă cu marele premiu, care este în valoare de 50.000 de euro.

În acest moment, dintre cei 24 de concurenți care au luat startul în dificila competiție care a debutat pe 9 ianuarie, au mai rămas doar cinci concurenți. Este vorba despre Zannidache și Elena Marin, din echipa Faimoșilor, respectiv Maria Chițu, Andrei Dascălu și Marius Crăciun, din echipa Războinicilor.

Consiile de joi și de vineri vor fi în direct

Ultimul competitor eliminat a fost războinicul Albert Oprea. Acesta a părăsit concursul după ce a fost nominalizat de Maria în săptămâna probelor individuale.

El a intrat în cursa pentru eliminare alături de Elena și de Marius, însă a primit cele mai puține voturi de susținere din partea telespectatorilor de acasă și, automat, a fost eliminat.

„Urmează o nouă etapă pentru voi. O săptămână dublată de intensitatea faptului că, ne apropiem de Marea Finală Survivor România 2021. Veți avea o săptămână cu jocuri diferite, inedite. O săptămână cu jocuri în care tot ceea ce ați arătat până acum, va trebui să arătați nu la dublu, ci de 10 ori mai intens pentru că săptămâna viitoare avem semifinalele', le-a spus concurenților gazda reality-show-ului, Daniel Pavel.

De asemenea, prezentatorul emisiunii a mai anunțat că edițiile de joi, 7 iulie, și vineri, 8 iulie, vor fi transmise în direct, iar sâmbătă va avea loc marea finală. „Sâmbătă vom afla care este adevăratul supraviețuitor, vom afla câștigătorul Survivor România', a mai spus Daniel Pavel.

Foto. Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete