Filmul românesc care a rupt topurile în cinematografe după primul weekend de la lansare

Sfârșitul anului 2021 a adus în cinematografe un film românesc care a întrecut Matrix Resurrections și Spiderman No Way Home.

Este vorba despre „Tabăra' și îl are ca personaj principal pe Selly. Alături de el au mai făcut parte din distribuție și alți vloggeri cunoscuți, cum ar fi Dorian Popa, Matei Dima, Andrei Gavril, Mădălina Bellariu Ion și mulți alții.

Selly a făcut primele declarații după ce a văzut cifrele uimitoare ale spectatorilor din cinematografe având în vedere că sălile au fost ocupate jumătate din capacitatea lor.

„Vreau să le mulțumesc celor care au mers la cinema și au dat o șansă producției TABĂRA. Mă bucur că în această perioadă de pandemie, în condițiile de 50 la sută capacitate în cinematografe, comunitatea noastră a vrut să vadă filmul. Mulțumesc fiecărui spectator în parte și sper că le-a plăcut TABĂRA cel puțin cât ne-a plăcut nouă să-l facem', spune Selly, potrivit Libertatea.

Subiectul filmului este „detoxifierea tehnologică'. Mai mulți adolescenți ajung în această tabără în care nu au voie să folosească nici un fel de device, pentru a scăpa de dependența de tehnologie. Morala este clară, însă întreaga acțiune este întreținută de o mulțime de intrigi și mult umor. Acest proiect este ultimul în care va apărea trupa 5GANG.

O detoxifiere digitală se referă la o perioadă de timp în care o persoană se abține de la utilizarea dispozitivelor tehnologice, cum ar fi smartphone-uri, televizoare, computere, tablete și rețele sociale. „Detoxifierea' de pe dispozitivele digitale este adesea văzută ca o modalitate de a vă concentra asupra interacțiunilor sociale din viața reală, fără distrageri. Renunțând la dispozitivele digitale, cel puțin temporar, oamenii pot renunța la stresul care decurge din conectivitatea constantă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete