Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe are 20 de ani și vrea o carieră în muzică: „Andrei mi-a spus mereu să ..”

Fiica vitregă a regretatului om de radio Andrei Gheorghe și-a amintit de sfaturile pe care le-a primit de la acesta.

Katarina Dyer sau doar Katarina, pe numele ei de scenă, a debutat ca solistă la vârsta de 13 ani și acum se pregătește să revină în showbiz cu mai multe colaborări muzicale, scrie Libertatea.ro.

Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe are 20 de ani și este studentă la Conservator. Într-un interviu acordat publicației online Click.ro, Katarina a vorbit despre planurile ei, dar și despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei, Andrei Gheorghe.

Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe are 20 de ani și vrea o carieră în muzică: „Andrei mi-a spus mereu să ..”

„Andrei mi-a spus mereu să îmi creez o imagine de artist, dar să rămân autentică. Să nu îmi încalc principiile pentru bani sau pentru faimă rapidă, să consolidez ceva solid în timp.

Când i-am spus lui Andrei prima oară că aş vrea să cânt, ne aflam într-un restaurant. Aveam 13 ani.

El mi-a zis că dacă nu sunt în stare să mă ridic acum şi să cânt cât de tare pot, de faţă cu toată lumea, nu o să am niciodată tupeul să urc pe o scenă şi să acaparez publicul.

Evident că i-am demonstrat că pot şi că asta îmi doresc să fac”, a spus tânăra pentru sursa menționată anterior.

Despre ce pregătește în plan muzical, Katarina a mai spus: „Avem de pregătit un EP de 6 piese. E primul proiect care mă va reprezenta ca identitate artistică.

Va avea un concept special cu fuziune de stiluri muzicale, precum trap, pop, r&b, rap și jazz.

Până atunci vom lansa câteva proiecte dance de club şi o piesă pentru piaţa internaţională în colaborare cu Whats UP, iar apoi una alături de DJ Sava”.

Andrei Gheorghe a încetat din viață în luna martie a anului 2018, la vârsta de 56 de ani, în urma unui infarct.

Foto: Facebook

Citește și:

Au divorțat în urmă cu 20 de ani, dar acum se înțeleg mai bine ca niciodată. Uite ce spune Claudiu Istodor despre Maia Morgenstern: Alta ca ea nu există

A fost unul dintre cei mai chipeși actori români, dar nu s-a căsătorit niciodată. Care a fost cel mai mare regret al actorului Ovidiu Iuliu Moldovan

După Ovidiu Cuncea și Mihai Coadă, un alt actor o ia pe calea bisericii. Motivul pentru care Silviu Biriș a dat la Teologie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete