Ea este fiica regretatului actor Heath Ledger! Matilda are acum 13 ani

Matilda Ledger (13 ani) este fiica regretatului actor Heath Ledger (n. 1979 – d. 2008) și a celebrei Michelle Williams (39 de ani).

Heath și Michelle s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Brokeback Mountain (2005) în anul 2004, iar relația lor a început în perioada imediat următoare.

Ea este fiica regretatului actor Heath Ledger! Matilda are acum 13 ani

Actrița a dat naștere fiicei cuplului pe 28 octombrie 2005. Relația celor doi a luat sfârșit în anul 2007, iar actorul s-a stins din viață la scurt timp, în ianuarie 2008.

Matilda avea doar 2 ani. „Pot vorbi despre durere, pentru că e a mea. Pot vorbi despre a fi părinte singur și despre căutarea unui echilibru între copil și carieră.

Dar nu trebuie să vorbesc despre ce s-a întâmplat între mine și Heath. Filmul Brokeback Mountain (2005) rămâne un moment irepetabil în timp, un moment fermecat din viața mea.

Eram îndrăgostită. Jucam într-un film de care eram mândră. Aveam un copil nou-născut.

Totul era perfect în acel moment”, mărturisea Michelle, într-un interviu mai vechi, potrivit Heavy.

Potrivit Popsugar, nașii Matildei sunt și ei, de asemenea, celebri. Pe micuță au botezat-o actorii Jake Gyllenhaal și Busy Phillips.

Heath și Jake s-au împrietenit pe platourile de filmare ale aceleiași pelicule, Brokeback Mountain (2005), iar Michelle și Busy sunt, încă de când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale dramei pentru adolescenți Dawson’s Creek (1998 – 2003), cele mai bune prietene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by celebrity babies (@celeb_babies_kids_) on

Michelle Williams și Matilda Ledger, hărțuite de jurnaliști

După decesul actorului, Michelle mărturisea, pentru publicația Vanity Fair, că ea și fiica ei au fost hărțuite de jurnaliștii care își doreau să documenteze viețile lor.

„Nu puteam controla acel nivel de hărțuire din fiecare moment al zilei. Așa că am plecat din dorința de a-i asigura fiicei mele un mediu sănătos în care să crească.”

Michelle și Matilda s-au mutat atunci în zona rurală a orașului New York. În prezent, însă, locuind în zona centrală a aceleiași metropole.

Dacă Matilda împărtășește aceeași dragoste față de actorie precum celebrii ei părinți, rămâne să aflăm în viitor.

Pentru moment, Michelle își ține fiica departe de camerele de filmat, rareori vorbind despre ea în interviule pe care le oferă.

Foto: Profimediaimages.ro / Hepta.ro

Citește și:

Solista a născut primul ei copil cu antrenorul personal pe care fostul iubit îl angajase pentru ea! Ce nume au ales pentru micuță?

De ce regina Elisabeta a II-a poartă mereu mănuși când își întâmpină invitații? Motivul nu are nicio legătură cu eleganța!

Beyoncé, total schimbată de pierderile de sarcină suferite: „Trebuia să-mi fiu întâi mamă mie înainte să pot fi mama altcuiva”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete