Fiica lui Connect-R și a Mishei, care are 9 ani, joacă într-o comedie românească. Și Alex Velea și Olimpia Melinte fac parte din același proiect

Maya, fiica lui Connect-R și a Mishei, apare pe marile ecrane în filmul „Băieți Destepți', care are premiera la toate cinematografele din țară pe 13 octombrie. Pe coloana sonoră a peliculei va fi piesa „Băieți Deștepți', de la Johny Romano & Connect-R.

„Băieți Deștepți' este un film de acțiune-comedie care îi are în prim-plan pe Leo, Alex și Costi, o echipă de polițiști suspendați ce sunt chemați înapoi la datorie pentru a investiga un baron local al drogurilor, Narcis, cu care au o istorie îndelungată. În mijlocul acțiunii înflorește o surprinzătoare poveste de dragoste între Leo și Lara, mâna dreaptă a traficantului. Vor reuși oare cei trei polițiști să îl captureze pe Narcis?

Răsturnările de situație spectaculoase, scenele de acțiune pline de adrenalină, trădările neașteptate, umorul și încurcăturile celor trei polițiști simpatici fac din film o experiență de neratat.

Olimpia Melinte și Alex Velea, actori în „Băieți Deștepți'

„Filmul Băieți Deștepți a fost o provocare și, în aceeași măsură, o bucurie. Toată experiența a venit peste mine cu zile de filmare pline de umor, cu întâlniri inedite și mai ales cu satisfacția de a fi alături de colegi ce m-au inspirat și mi-au dat ocazia să revin cu drag pe set. Sper ca publicul să guste din plin această experiența cinematografică!', a spus Olimpia Melinte.

Pe coloana sonoră a filmului regăsim piesa Băieți Deștepți, de la Johny Romano & Connect-R. Fanii celui din urmă au parte și de o surpriză: pentru prima oară, o vor vedea pe marile ecrane pe fiica lui Connect-R, Maya-Maria Mihalache.

Pe soundtrack-ul filmului îi găsim și pe Alex Velea (care face parte și din distribuție) și YNY Seby.

„Sunt prieten cu Tibi (n.a. actor/producător Băieți Deștepți) de câțiva ani, am și colaborat în această perioadă și de aceea, când mi-a propus un rol în filmul Băieți Deștepți, am acceptat cu mare drag. A fost o experiență inedită, mai ales că am filmat într-un penitenciar. Joc alături de mulți actori celebri și mă simt onorat că fac parte din acest proiect. Sper să vă placă rolul meu și felul în care i-am dat culoare. Vă așteptăm în cinematografe. P.S.: Am făcut și o piesă pentru Băieți Deștepți, alături de YNY Seby. Enjoy!', a declarat Alex Velea.

Baieti-destepti-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Actori în filmul „Băieți Deștepți'

Alături de actorii ce îi interpretează pe cei trei polițiști, protagoniștii filmului, Tiberiu Ioana, Sergiu Costache și Silviu Mircescu, pe marile ecrane o vedem pe Olimpia Melinte în rolul Elenei, coordonatoarea echipei polițiste, dar și pe Cristian Iacob, de data aceasta în rolul notoriului Narcis. Din distribuția filmului fac parte și artiști autohtoni îndrăgiți, precum Alex Velea, Ruby, Vali Vijelie, Johny Romano și Dan Bursuc.

Igor Cobileanski (Umbre, La Limita de Jos a Cerului, Când se stinge lumina), câștigătorul a mai multe Premii GOPO, a regizat Băieți Deștepți după un scenariu semnat de Alexandru Bergauer, Tiberiu Ioana și Cobileanski, pornind de la o idee de Tiberiu Ioana.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete