Fiica lui Brigitte Pastramă nu a intrat la liceul dorit. Ce interdicții are Sara din partea mamei sale

Fiica lui Brigitte Pastramă a obținut o notă bună la Evaluarea Națională în acest an, însă nu a intrat la liceul dorit. Sara va merge la un liceu privat, iar mama ei este foarte strictă cu ea.

Într-un interviu, chiar la ziua ei de naștere, Sara a mărturisit că nu a intrat la liceul pe care și l-a dorit. Brigitte va plăti pentru fiica ei un liceu privat.

„Nu, nu am intrat (n.r. – la liceul unde își dorea). Am luat o notă destul de bună și am intrat la un liceu foarte prost. Am intrat la un liceu cu 3 note mai mici decât nota pe care am luat-o eu. Acum o să mă duc la un liceu privat pentru că nu sunt deloc fericită cu liceul la care am intrat. M-am dus zilele acestea de la școala unde am fost și acum trebuie doar să mă duc la școală și să plătească mama suma. Așa mă transfer, mă înscrie', a declarat Sara pentru ego.ro.

Sarah-fiica-lui-Brigitte-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

Brigitte Pastramă este foarte dură cu fiica ei și nu are de gând să o scape din ochi. Sara, în vârstă de 15 ani, are niște reguli bine puse la punct de mama ei, iar ea trebuie să le respecte.

„Nu mă lasă să fac foarte multe. Să ies afară seara, mă lasă să ies afară până la 22.00-23.00 maximum. Nu prea mă lasă să dorm la prietenele mele acasă, abia m-a lăsat ieri, de ziua mea. Cam atâta nu mă lasă. Nu mă lasă să plec altundeva, în alt oraș, fără să fie și ea cu mine', a declarat Sara.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete