Fiica jurnalistei Cristina Șișcanu este plină de surprize! Ce i-a spus vedetei la doar doi ani și jumătate?

Cristina Șișcanu și fiica ei Petra

După o pauză de câțiva ani în care s-a dedicat creșterii fiicei sale Petra (2 ani), dar și proiectelor online, Cristina Șișcanu (35 de ani) revine în televiziune, nu în rolul de prezentator, cum poate v-ați fi așteptat, ci în acela de concurent în competiția Survivor România, ce va fi difuzată de postul de televiziune Kanal D.

„Nu îmi este ușor, dar Survivor România este provocarea extremă pe care nu am putut să o refuz! În sufletul meu este furtună …”, a scris Cristina, în mediul online.

Cristina Șișcanu trăiește, de mai mulți ani, o frumoasă poveste de dragoste alături de fostul prezentator de televiziune, Mădălin Ionescu (49 de ani).

Fiica jurnalistei Cristina Șișcanu este plină de surprize! Ce i-a spus vedetei la doar doi ani și jumătate?

Petra, fiica perechii, este plină de surprize. Ce i-a spus mamei sale de curând? „Petra, fetița mea, are doi ani și jumătate și știe că tati pune o sămânță în burtica mamei.

Într-o seară a venit și ne-a zis: «Mitul cu barza nu se mai aplică copiilor din ziua de azi»”, a povestit amuzată Cristina, pentru Unica.ro.

„Frica îmi sugruma libertatea”

Cu ceva timp în urmă, Cristina Șișcanu mărturisea că, timp de nu mai puțin de doi ani, s-a luptat cu multe frici.

În lupta sa, prezentatoarea dezvăluie, însă, că a avut un aliat puternic, iubirea, aliat care, în cele din urmă, i-a adus din nou zâmbetul pe buze.

„Mulți dintre noi trăim cu diverse frici… Și eu am avut! Frica îmi sugruma libertatea și creștea de la o zi la alta până a culminat cu depresia.

Ajungând pe fundul prăpastiei, a trebuit să aleg: «Fie să mor, fie să lupt ca să mă pot înălța». Am ales lupta pentru că aveam un aliat puternic: «Iubirea».

Și am luptat vreo doi ani până am învins! Și victoria a fost atât de mare încât atunci când eram din nou pe vârful muntelui, m-am uitat spre prăpastie și Frica mi-a părut o prostie !

Mi-era așa ciudă că mi-am pierdut doi ani din viață luptând cu Frica! Când am ajuns pe vârful muntelui, Iubirea era la apogeu ( o aveam pe Petra în burtică).

Întrebarea este: «Ce m-aș fi făcut fără Iubire?»”, a povestit, în urmă cu ceva timp, Cristina Șișcanu, în mediul online.

În primăvara anului 2011, Cristina Șișcanu s-a căsătorit cu omul de televiziune Mădălin Ionescu.

Șase ani mai târziu, în primăvara anului 2017, Cristina a dat naștere primului copil al cuplului, o fiică, Petra.

Fostul prezentator mai fusese anterior căsătorit cu Mihaela Coșerariu, specialist în comunicare. Alături de acesta din urmă, Mădălin mai are doi copii, o fiică și un fiu, Ștefania (22 de ani) și Filip (16 ani).

Foto: Instagram

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle, prima apariție publică din 2020. Ce au descoperit specialiștii în limbajul trupului?

Ce test trebuie să treacă menajerele familiei regale britanice pentru a fi angajate? Nu este deloc unul ușor!

S-a decis! Ce studii va urma fiul cel mare al Ancăi Serea? David speră să se înscrie la o facultate din Anglia sau Olanda

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete