Fiica Ioanei Ginghină face meditații zilnic. La ce liceu vrea să meargă Ruxi: „Are 5 examene. E foarte stresată”

Fiica Ioanei Ginghină susține anul acesta Examenul de Capacitate. Ruxi are foarte mult de învățat, după cum a și dezvăluit mama ei celebră. Merge aproape zilnic la meditații, fetița vrea neapărat să devină pictoriță.

Într-un interviu pentru Ego, Ioana Ginghină a povestit despre fiica ei și a lui Alexandru Papadopol. Ruxi este adolescentă și are mari planuri de viitor. Se concentrează acum la studiile ei, la meditații, căci termină în această vară clasa a VIII-a și va da admitere la Liceul Tonitza din București.

În privința năzbâtiilor pe care le mai face fiica ei, Ioana Ginghină e foarte calmă, rar apelează la Alexandru Papadopol. „Eu decid în mare parte, Alexandru este anunțat doar dacă este panică, ca să țină cu mine. Adică dacă nu fac față, îi zic: Fii atent că fiica ta vrea asta, tu zici ca mine!'. În rest, nu îl anunț toate nebuniile, că eu o cam lasă să facă multe chestii', a spus vedeta.

Și a continuat cu dezvăluirile despre fiica ei. „Ea trece printr-o perioadă grea, o să dea Examenul de Capacitate. Spre deosebire de alți copii, ea are 5 examene. Un copil de la o școală normală, care dă la un liceu normal, are româna și matematica. Ruxandra termină Școala germană Goethe, astfel că o să dea română, germană, matematică.

Dă la Tonitza, astfel că mai are 2 examene, pictură și desen. Copilul meu are 5 examene. Când zic pictură și desen, să nu credeți că este foarte ușor. Durează 5 ore examenul și trebuie să facă un tablou. Este foarte stresată, face meditații la tot. Se află printre copiii care au aproape zilnic meditații. Normal că sunt permisivă și o las să facă lucruri pe care, în mod normal, nu aș lăsa-o să le facă. Pleacă din casă la 6:30 și intră undeva la ora 20:00 în fiecare zi. Cum să nu o lași să mai iasă, să mai haiducească într-o seară cu prietenele?'.

ioana-ginghina-si-fiica-ruxi-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Totodată, actrița Ioana Ginghină a recunoscut că se aștepta ca fiica ei să aleagă actoria, însă nu e așa. „Și eu mă așteptam. (n.r. să aleagă actoria) În afară de anul acesta, ea a făcut de la 3 ani actorie cu mine. Nu am un răspuns la această întrebare.

Eu sunt varză, la mine câinele seamănă cu oaia. (n.r. la desen) Nu l-am pus pe Alexandru să deseneze, iar acum e cam târziu. Dacă ea așa a vrut…chiar e talentată pe partea aceasta! Doamna profesoară ne spune că e talentată. Notele obținute la simulări sunt destul de mari'.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete