Fiica Danielei Gyorfi, victima bullyingului la școală. Colegii au bătut-o pe Maria și a ajuns la spital: „Copiii râdeau”

Daniela Gyorfi a povestit că fiica ei, Maria, a fost victima bullyingului la școală și a fost bătută de colegi. Cântăreața și-a mutat copilul la o altă școală.

Fiica Danielei Gyorfi a ajuns la spital după un episod de bullying în școală. Maria a fost agresată și jignită ani la rând de către colegii ei, ba chiar a fost și agresată fizic. Fetița a ajuns la spital cu capul spart, după ce a fost împinsă de două dintre colegele sale.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Daniela Gyorfi a povestit prin ce a trecut fiica ei în urmă cu ceva timp. Între timp, Maria a fost transferată la o școală din Corbeanca.

„A fost expusă la TV și avea rubrică la TV. O cunoaște lumea, dar până acum a gestionat bine. (…) A zis că vrea să aibă și ea prietene la școală, pentru că elevii de acolo sunt împreună de la grădiniță și ea este nou-venită. (…) Când era la cealaltă școală, a avut două colege care i-au creat mari probleme. Au bătut-o, pe mine mă făceau în toate felurile. Până nu am venit la școală ca o leoaică, nu s-a potolit treaba.

„Copiii râdeau, în condițiile în care două tricouri albe s-au umplut de sânge'

Patru ani erau pe ea grămadă și nu a mai suportat. Părinții trebuie să înțeleagă că violența nu e normală. În clasa a IV-a la început, la ora de sport s-au jucat și a căzut, împinsă, și și-a spart capul. A fost luată și dusă la spital. Copiii râdeau, în condițiile în care două tricouri albe s-au umplut de sânge. (…) I-am spus Mariei că tot ce i se pare în neregulă că se întâmplă să îmi spună', a declarat Daniela Gyorfi, la Antena Stars.

daniela-gyorfi-si-fiica-ei-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete