Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, apariție cochetă pe străzile Parisului

Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, este unul dintre personajele principale ale filmulețelor postate de familia Măruță din vacanța lor la Paris. Binedispusă sau supărată pe tatăl ei, Eva stârnește o mulțime de reacții atunci când apare în mediul online.

Cu câteva zile în urmă, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, și-a aniversat ziua de naștere. Părinții au postat, bineînțeles, câteva poze cu domnișoara care a împlinit anul acesta 6 ani. Încă de mică, Eva a atras atenția prin modul dezinvolt în care discută cu părinții, dar și prin plăcerea de a fi în centrul atenției. „La mulți ani, copil minunat! Îți mulțumim că ne faci viața mai frumoasă și ne bucuri cu fiecare zâmbet! Te iubim!' a fost mesajul transmis de Cătălin Măruță. Andra i-a scris, și ea, un mesaj emoționant: „La mulți ani, raza mea de soare! Eva mea dulce și deșteaptă, să fii mereu cu sufletul deschis, ca acum!'

Declarație de dragoste pentru… mami

În cea mai recentă vacanță alături de familie, la Paris, tatăl ei a surprins-o într-o ținută foarte șic, în timp ce se ducea, așa cum chiar ea a mărturisit, „spre magazinul de haine'. Iar ceva mai târziu, tatăl ei o filmează pe o bordură, alături de fratele ei, David, și unul dintre verișori, în timp ce așteptau un taxi. Fetița a făcut o mărturisire emoționantă: „mi-e dor de mami'. Apoi și-a întrebat tatăl dacă are șervețele. Cătălin Măruță î-a întins câteva șervețele, iar ea a răspuns că nu are nevoie, voia doar să vadă dacă tatăl ei are, „pentru că mami mereu are'.

Vacanța la Paris a fost una mult-așteptată, după cum a mărturisit Andra. Și asta în ciuda faptului că în această perioadă se circulă mai greu. Turiști în capitala Franței, membrii familiei Măruță nu au ratat ocazia de a petrece câteva ore și la Disneyland unde au făcut și câteva poze.

Citește și: Virgil Ianțu, un tată topit după fiica lui

Foto: Facebook/Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro