Fetița Cristinei Cioran a împlinit 1 an și i-a rupt turta. Ce a ales Ema de pe tavă

Ema, fetița Cristinei Cioran, a împlinit vârsta de 1 an și așa cum este tradiția, vedeta i-a rupt turta fiice sale. Micuța a ales de pe tavă trei obiecte.

Cristina Cioran a organizat o petrecere pentru fiica ei. Pe 18 iulie, Ema a împlinit 1 an. .„Acum un an se năștea Ema, puțin prea devreme, dar deloc întâmplător! La mulți ani, iubita mea fețită minunată! Îți mulțumesc pentru faptul că ai răbdare cu mine!', a fost mesajul transmis de vedetă pentru fetița ei.

Așa cum este tradiția, Cristina i-a rupt turta fiicei sale. De pe tavă, Ema a ales trei obiecte. Petrecerea organizată de vedetă a fost una destul de restrânsă și a avut loc acasă la Cristina Cioran. La petrecere au fost prezenți nașii micuței, dar și câțiva prieteni apropiați ai lor. „A ales de pe tăviță rujul, cheile și microfonul', a transmis Cristina Cioran, potrivit Playtech.ro.

Anul trecut, Cristina Cioran a născut-o prematur pe Ema. Fetița a stat în spital câteva săptămâni, medicii au ținut-o sub observație, însă imediat ce s-a făcut bine a fost externată. A crescut, iar părinții săi i-au organizat botezul pe 28 mai.

Cristina-Cioran-fetita-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cristina Cioran va deveni mamă a doua oară?

„Mă simt foarte împlinită. Într-adevăr îmi lipsea momentul acesta din viață și nu aș fi știut cu adevărat ce pierd dacă nu aș fi avut-o pe Ema. Adică sunt niște momente unice, atât de frumoase, foarte greu de exprimat în cuvinte fără să pari prea obsedată, deci îmi place tare mult!, a declarat mămica fericită în urmă cu câteva luni.

Deși a devenit pentru prima oară mamă la 43 de ani, actrița a spus pentru Click că nu exclude posibilitatea ca Ema să aibă un frățior sau o surioară, însă va lăsa timpul să decidă și în principiu se va dedica micuței Ema. „Tot ce îmi doresc pe 2022 este să fie copilul sănătos, fericit, în momentul ăsta nu mă interesează nimic altceva și nici nu îmi fac planuri pentru nimic altceva pentru că mă dedic în totalitate Emei. Poate sună ciudat, dar asta e realitatea în momentul de față. Nu știu mai încolo ce va fi, a mai spus actrița.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro