“Fetiţa-Batman” s-a transformat într-o prinţesă. Cum arată acum micuța, care a venit pe lume cu un semn negru pe față

Luna Tavares Fenner s-a născut cu un semn pe față care i-a atras numele de “fetiţa-Batman”. La vârsta de 2 ani ea a fost supusă unui tratament revoluţionar şi a scăpat de pata neagră de pe faţă. AU urmat multe alte intervenții chirurgicale pentru transformarea ei, iar acum e foarte diferită.

O parte din tratamentul ei a fost făcut n Rusia. Părinții micuței au reuşit să îl contacteze pe medicul Pavel Popov, oncolog care foloseşte cu succes terapia fotodinamică de peste 20 de ani, iar acesta a convins-o sa meargă cu Luna la Krasnodar, scrie depici.ro.

Tratamentul a fost costisitor, așa că ei au făcut diverse campanii de strângeri de fonduri, iar cea mai consistentă donaţie a venit, culmea, tot din Rusia, de la un binefăcător care a dorit să rămână anonim.

„Când am decis să venim în Rusia, toată lumea mi-a spus că sunt nebună. Dar ceva, o voce interioară, îmi spunea să încerc. Se spune că mamele au un simţ aparte şi cred că este adevărat. Ştiam că trebuie să încerc!”.

Cele şase intervenţii au presupus injectarea sub piele a unei substanţe care a făcut ca ţesutul afectat de nevul melanocitar să se necrozeze şi să lase loc unui ţesut nou, sănătos. La capătul lor Luna se simte bine şi fizic, şi psihic.

„Pata mea neagră a dispărut. Sunt o prinţesă!”, a exclamat fetița, care acum are aproape patru ani.

Micuța a suferit și va suferi în continuare câteva intervenţii estetice, pentru înlăturarea cicatricilor cu care a rămas în urma tratamentului.

„Luna este bine. Nu regret deloc că am făcut tratamentul aici, pentru că Luna nu simte nicio durere. La câteva ore după intervenţii ea dansează, în timp ce alţi copii în situaţii similare petrec mult timp în spital şi sunt supuşi mai multor anestezii generale. Asta ar fi demolat-o pe Luna, atât fizic, cât şi mental. Ei i s-au făcut doar anestezii locale”, a declarat Carolina Tavares pentru East2West News.

fetita-batman-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Am avut 6 intervenţii pentru înlaturarea nevului şi am reuşit să îl facem să dispară. Dar tratamentul nu s-a încheiat. O lăsăm pe Luna să se recupereze şi apoi vom începe operaţiile estetice. Vrem să ne asigurăm că nu va avea niciun complex atunci când va ajunge la vârsta la care aspectul fizic va începe să o preocupe”, spunea dr. Pavel Popov.

„De cele mai multe ori copiii se tem de medici şi au o aversiune faţă de ei. Dar Luna îşi aduce inclusiv păpuşile la programări, de fiecare dată, şi mă roagă să le tratez şi lor faţa. Pun câte un plasture, iar Luna este fericită că şi ele au parte de îngrijire. Faptul că a avut parte de un tratament fără dureri cred că a ajutat mult la atitudinea ei”, a mai spus el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete