Fetele lui Cristi Chivu, domnișoare în toată regula!

Adelina și Cristi Chivu au atras mereu atenția prin discreția și eleganța cu care își trăiesc povestea de iubire. Alături de fetele lor, Natalia și Anastasia, și, mai nou, de cățelușa Lia, ei formează o familie exemplară.

Adelina și Cristi Chivu sunt cuplul la care toată lumea s-a uitat cu admirație atunci când au decis să se căsătorească. În 2008 și-au unit destinele, printr-o nuntă superbă la Palatul Știrbey. Un an mai târziu a venit pe lume Natalia, de 12 ani, și, la doi ani distanță, Anastasia, de 9 ani.

Cele două fete sunt tare simpatice și, așa cum a povestit mama ei într-un interviu pentru revista OK Magazine,
extrem de diferite.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 10

„Eu am două fete la extreme din toate punctele de vedere, nu doar cu tehnologia – una e foarte cuminte, tăcută, spre tocilară (râde), nu mi-a făcut niciodată nicio problemă, nu am primit niciun mail de la şcoală. Ea deocamdată nu ştie ce ar vrea să se facă, dar îmi pune tot felul de întrebări, ca să înţeleagă meseriile. I-a plăcut deocamdată ideea de a fi medic. Dar nu se aruncă foarte uşor în declaraţii.

„Prietenia, fundamentul relației noastre'

Cea mică, în schimb, de când s-a născut a fost trouble maker, agitată. Acum ea vrea să se facă actriţă, exersează să plângă la comandă, îi place mult să se îmbrace frumos, e super-sociabilă, cu toată lumea se împrieteneşte în 5 minute. Nu că e a mea şi nici că ar fi neapărat o calitate asta, dar nu prea am văzut în anturaj copii ca ea, atât de băgăcioşi şi insistenţi. În ceea ce privește relația dintre cei doi, Adelina a dezvăluit elementul care îi leagă atât de mult pe cei doi, dincolo de cele două fetițe.

„Prietenia a fost fundamentul relaţiei noastre. Aşa a început, aşa a şi continuat. Adică eu lui îi povestesc toate prostiile, nici n-are chef uneori să le asculte, vorbesc cu el mai mult decât vorbesc cu prietenele mele. El la fel îmi povesteşte mie tot – sunt expertă în tehnici de joc, ştiu toate accidentările de la stadion. Lucruri pe care le-ar vorbi cu un prieten de-al lui eu le ştiu pentru că le vorbeşte cu mine.'

Cristian Chivu a fost numit de curând antrenor al echipei Primavera (U19) de la Inter Milano, înregistrând astfel pas important în cariera sa de antenor.

Citește și: Marius Manole: „Am intrat în depresie și am ieșit din ea cu pastile'

Foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete