Festivalul ceaiului si al cafelei

Tea and Coffe FestivalExpozitia se va desfasura, in penultima zi a Festivalului, vineri 28 august a.c., la Palatul Sutu (Muzeul Municipiului Bucuresti – bulevardul I.C. Bratianu nr. 2, statia de Metrou Universitate)

TEA&COFFEE Festival 2009 are drept scop promovarea consumului de ceai si cafea, aducerea in actualitate a traditiilor si ritualurilor servirii lor. Evenimentul va aduce in prim plan si noile tendinte practicate, in tarile cu traditie (Brazilia, Italia, Japonia, Rusia India, etc.) in ceea ce priveste prepararea si prezentarea unor bauturi din ceai si cafea.

Printre manifestarile care vor avea loc in cadrul Festivalului, intre 22 si 28 august, a.c., se numara: concerte de muzica traditionala ruseasca, italiana si sud-americana, dansuri indiene, dar si ceremonii de servire a ceaiului practicate in Anglia si Japonia.

Locatiile acestor evenimente reunite sub numele Tea&Coffee Festival sunt cafenele si ceainariile: Lente&Cafea (Str. Gen. Praporgescu Nr. 31), Serendipity (str. Dubrava Rosie nr. 12), Cafepedia (str. Pictor Verona nr. 2) si Carturesti (str. Arthur Verona nr. 13)

EXPOZITIE DE CEAI, CAFEA SI ACCESORII, in centrul Capitalei
Pe 28 august a.c., la Palatul Sutu, in cadrul TEA& COFFE Festival 2009 se va desfasura si o expozitie cu diverse sortimente, produse si accesorii folosite la prepararea si servirea unor bauturi pe baza de ceai si cafea.

Expozitia se adreseaza atat amatorilor de ceai si cafea cat si profesionistilor care activeaza atat in domeniul de resort in calitate fie de producatori, fie de importatori cat si in industria HoReCa.

Toti acestia vor putea gasi la Palatul Sutu numeroase sortimente de ceai si cafea, instrumente si vesela pentru servirea ceaiului, aparate tip expressoare, filtre, etc.

In plus, aceasta expozitie de ceai si cafea se adreseaza si celor care sunt interesati de beneficiile si efectele terapeutice ale acestor doua bauturi.

Vizitatorii expozitiei TEA&COFFEE FESTIVAL 2009 vor avea posibilitatea sa aleaga si sa testeze, in functie de preferinte, arome diferite de cafea si ceai, prezentate la standurile expozitiei, in curtea si in incinta Palatului Sutu.


PROGRAM „Tea&Coffee Festival”, 22-29 august 2009

Duminica, 23 august, orele 18:00 – Lente&Cafea
Ceremonia Ceaiului in Japonia – Centrul de Studii Romano-Japoneze

Marti, 25 august, orele 20:00 – Serendipity
Ceai si muzica traditionala ruseasca cu Nataly Group

Joi, 27 august, orele 21:00 – Cafepedia
Cafea cu arome de muzica sud-americana – trupa Jezebel

Vineri, 28 august, intre orele 10:00 si 20:00 – Palatul Sutu
(Muzeul Municipiului Bucuresti, b-dul I.C. Bratianu nr. 2)
EXPOZITIE DE CEAI, CAFEA SI ACCESORII
(…si…ateliere de olarit, ceremonii si traditii de servire a ceaiului si cafelei, muzica si dans)
INTRARE libera

Sambata, 29 august, orele 17:00 – Cafe Verona-terasa Carturesti
Five O’Clock – teatru scurt cu Liliana Farcas, Ion Cozma si Casiana Suteu

Mai multe informatii despre programul Festivalului se pot gasi pe: www.tea-coffee.ro

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri