Festivalul ARTmania 2009 se apropie

ARTmaniaPublicul va avea ocazia sa participe la concertele unor trupe de calibru international precum Nightwish, Tristania, Pain, Opeth si My Dying Bride.

In Piata Mare si Piata Mica vor va fi montate scene pentru concerte. Scena din Piata Mica va functiona in ziua de duminica, iar accesul publicului va fi liber. Scena din Piata Mare va gazui concerte in zilele de vineri si sambata, accesul fiind permis numai posesorilor de bilete si abonamente.

Programul concertelor este urmatorul:
Vineri, 17 iulie: ora 19:00 – Tristania (Norvegia) ; ora 20:30 – My Dying Bride (UK’), ora 22:20 – Opeth (Suedia).
Sambata, 18 iulie: ora 19:00 – Subscribe (Ungaria), ora 20:30 – Pain (Suedia), ora 22:10 – Nightwish (Finlanda).
Duminica, 19 iulie: ora 20.00 – Luna Amara (RO), concvert special in cetatea Cisnadioara.

Din categoria evenimentelor complementare din festival, publicul ARTmania va putea admira spectacolul oferit de Crispus – The Art of Fire.

"Totul a inceput undeva in 2003, ca o forma de animatie stradala cu doi performeri plini de entuziasm, energie si magie a focului. In 2004 CRISPUS devenea una dintre primele trupe din Romania ce foloseau arta focului in spectacolele lor. Grupul numara 13 membri dintre care 7 se joaca cu focul, 3 sunt percutionisti, iar ceilalti se ocupa de imaginea si impresariatul lor".

Festivalul Artmania 2009 este organizat in parteneriat cu Primaria Sibiu si Consiliul Local Sibiu. In ultimii trei ani pe scena festivalului au fost prezente nume de rezonanta printre care HIM, Amorphis, Anathema, Lacrimosa,Tiamat, The Gathering, My Dying Bride sau Within Temptation.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri