Femeile musulmane vin în România să-și refacă… HIMENUL. Vor să fie din nou virgine

din nou virgina

Astăzi, dacă vrei să fii din nou virgină se poate realiza acest lucru în aproximativ 30 de minute. Iar, conform medicilor esteticieni, la noi în țară are loc un adevărat turism medical: femeile musulmane vin în România să-și refacă… HIMENUL. Vor să fie din nou virgine!

Estetica genitală nu mai este demult un subiect TABU. Dacă acum 15 ani, în România, până și operațiile de mărire a sânilor sau injecțiile cu Botox erau con­si­derate un subiect delicat, se pare că medicina estetică a evoluat continuu iar societatea a ținut pasul cu noile inovații.

Care sunt cele mai întâlnite operații de remodelare genitală la femei?

Am stat de vorbă despre acest subiect cu dl. doctor Iancu Morad:

“Vorbim, în principal, despre labioplastiile labiilor interne sau externe. Dintre acestea două, labioplastia labiilor interne este pe primul loc în topul cererilor. Procedura constă în modelarea sau micșorarea labiilor interne inestetice, aspectul acesta având cauze dintre cele mai diverse… Labiile interne își pot schimba forma după naștere, pot crește în volum odată cu înaintarea în vârstă și deranjează astfel din punct de vedere estetic sau chiar pot incomoda o femeie atunci când aceasta practică unele activități sportive, mai ales în cazul orelor de cycling… Prin labioplastie noi le micșorăm și le dăm o formă vizibil întinerită, plăcută vizual, iar pacienta se simte mult mai confortabil.

Dacă însă, vorbim despre labioplastia labiilor externe, aceasta este cauzată de pierderea de volum ce duce la incapacitatea acestora de a mai acoperi o parte din labiile interne. În aceste cazuri, redăm volumul pierdut în timp prin lipofilling cu ajutorul grăsimii proprii. Recoltăm grăsime din anumite zone ale corpului pacientei și o injectăm la nivelul labiilor externe”, spune medicul.

Despre refacerea virginității…

Există, într-adevăr, mai multe motive pentru care femeile apelează la hime­no­plastie, aceasta fiind operația de rein­stituire' a virginității. Majoritatea celor care apelează la acest tip de intervenție o fac din motive religioase, iar pacientele vin în general din țările islamice. Femeile musulmane vin în România să-și refacă… HIMENUL.

Vor să fie din nou virgine și apelează la turismul medical cel mai probabil din motive legate de discreție. Există însă și femei care apelează la această intervenție din motive psihologice. Am avut o pacientă care, din păcate, a trecut experiența unui abuz sexual în urmă cu câțiva ani. Era foarte tânără și a vrut să se simtă mai bine, din punct de vedere psihic, să fie virgină la primul ei contact sexual adevărat.

Cu câtă vreme înainte de „noaptea nunții' se poate face?

Himenoplastia este o operație destul de rapidă, se face de obicei sub anestezie locală. Rezultatul se menține până când se traumatizează din nou țesutul sau până când apare contactul sexual.

Procedura este una destul de simplă, de obicei se realizează sub anestezie locală. Nu necesită anestezie generală. E o intervenție rapidă, durează între 20 și 30 de minute și atâta timp cât anestezia este făcută corect, nu e deloc dureroasă. Sunt rare pacientele care își doresc o anestezie mai profundă, dar în cazul lor putem apela și la un sedativ ușor.

În 99% din cazuri, apelăm doar la anestezie locală. Ca teh­nică, după ce se aplică anestezia locală, se excizează marginile rupte ale himenului și, cu ajutorul firelor resorbabile, care se dizolvă în timp, se cos din nou marginile himenului. După intervenție nu rămân cicactrici, iar himenul își recapătă aspectul intact.

Foto: 123rf

Citește și:

O însoțitoare de zbor care a contractat virusul rujeolei în timpul unei curse aeriene a murit după 5 luni de luptă împotriva bolii infecțioase

De câte ore de somn ai nevoie pentru a slăbi?

Alimente strict interzise bebelușilor

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete