Femeia pe care Whitney Houston a iubit-o în secret! A fost forțată de familie să renunțe la ea: „A spus că nu ar mai trebui să întreținem relații fizice”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

La șapte ani de la tragicul deces al celebrei Whitney Houston, prietena ei cea mai bună, Robyn Crawford, spune:

„Am ajuns într-un punct în care am simțit nevoia să protejez prietenia noastră.

Am simțit impulsul de a proteja și de a vorbi despre femeia din spatele incredibilului ei talent”.

Nimeni nu era mai apropiat de cântăreața Whitney Houston decât cea mai bună prietenă a ei, Robyn Crawford. Imaginea cu cele două în GALERIA FOTO!

În anii petrecuți împreună, Robyn a fost cea care a protejat-o, cea căreia i s-a confesat și cea căreia i-a fost cu adevărat loială.

Femeia pe care Whitney Houston a iubit-o în secret! A fost forțată de familie să renunțe la ea: „A spus că nu ar mai trebui să întreținem relații fizice”

La începutul anilor 1980, Robyn i-a fost și iubită artistei, lucru despre care nimeni nu a mai vorbit până acum.

În noul ei memoriu, A Song For You: My Life with Whitney Houston (Un cântec pentru tine: Viața mea cu Whitney Houston), Robyn își spune pentru prima dată povestea, dezvăluind deopotrivă secretele iubirii dintre ea și cântăreață.

Din momentul în care cele două s-au cunoscut, Robyn, atunci în vârstă de 19 ani, i-a spus lui Whitney, atunci în vârstă de 17, că „va avea grijă de ea”.

Cele două erau consilieri în New Jersey la o tabără de vară. Asta a și făcut Robyn următorii 20 de ani, timp în care Whitney a devenit un superstar la nivel global.

„Voiam să fim împreună”, spune Robyn, „asta însemnând să fim doar noi două”.

Whitney a pus capăt relației lor fizice la scurt timp de la începere, în aceeași perioadă în care a semnat un contract muzical cu producătorul Clive Davis pentru Arista.

Cântăreața i-a spus lui Robyn că vrea ca relația lor să se încheie oferindu-i o Biblie în anul 1982.

„A spus că nu ar mai trebui să întreținem relații fizice”, scrie Robyn, „pentru că ne va face călătoria mai grea”.

„A spus că, dacă oamenii vor afla despre relația pe care o aveam, o vor folosi împotriva noastră”, mai scrie Robyn, „iar, în anii 1980, chiar așa se simțea”.

Așa că, spune ea, „Am ținut secretul. M-am simțit bine păstrând secretul.”

„Whitney știe că am iubit-o și eu știu că și ea m-a iubit”

Whitney a fost influențată să ia această decizie și de familia ei. Mama solistei, cântăreața de muzică gospel Cissy Houston, i-a spus că „nu este natural ca două femei să fie atât de apropiate”.

„Dar noi eram atât de apropiate”, mai scrie Robyn.

„Whitney știe că am iubit-o și eu știu că și ea m-a iubit”, mai spune Robyn. „Chiar reprezentam totul una pentru cealaltă. Ne-am jurat să ne fim alături.”

Whitney Houston s-a stins din viață la doar 48 de ani din cauza problemelor cu consumul de droguri.

În prezent, Robyn este antrenor de fitness și locuiește cu partenera ei de viață, Lisa Hintlemann, alături de care crește doi copii adoptați.

Foto: Profimediaimages.ro

Sursă: People

Citește și:

Povestea sfâșietoare a lui Ștefan Mihăilescu-Brăila. A fost obligat să reînvețe să meargă și să citească după un atac cerebral și a sfârșit în sărăcie, uitat de lume

Adevărul despre relația dintre Kate Winslet și Leonardo DiCaprio. De ce copiii lui Kate îl consideră pe Leonardo unchi

Povestea impresionantă a marelui Grigore Vasiliu Birlic. Avocat de meserie, Birlic a picat de șase ori examenul la Teatru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete