Femeia care plânge cu lacrimi de cristal. Motivul pentru care compoziția chimică a lacrimilor sale este diferită de cea a lacrimilor obișnuite

femeia care plânge cu lacrimi de cristalSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Povestea unei tinere de 22 de ani, din Armenia, face înconjurul lumii. Femeia care plânge cu lacrimi de cristal suportă zilnic dureri de neimaginat.

Boala fără nume este rară, dar nu neobișnuită

Boala a debutat din senin, tânăra crezând, la acel moment, că-i intrase ceva în ochi. Medicii oftalmologi care au studiat cazul au spus susţin că nu este un caz unic, ci doar unul neobişnuit. 'Lacrimile sunt formate din proteine, grăsimi şi microelemente care au o compoziţie ionică specifică. În momentul în care se înregistrează o creştere a concentraţiei de sare, are loc o accelerare a procesului de cristalizare', a explicat un specialist pentru publicaţia britanică The Mirror.

Compoziția chimică a lacrimilor s-ar putea schimba ca urmare a unor factori genetici sau a unor inflamații la nivelul ochiului. Totodată, această afecțiune rară ar putea semnaliza existența unor alte probleme de sănătate, mai cu seamă la nivelul ficatului sau al rinichilor.

Femeia care plânge cu lacrimi de cristal elimină, zilnic, câte 50 de cristale

Fata elimină zilnic aproximativ 50 de bucăți de cristale. După ce a fost consultată de medici, tânăra a primit tratament, însă efectele acestuia s-au menținut doar o scurtă perioadă. Cristalele au reapărut și din ce în ce mai des. Boala nu are un nume, motiv pentru care femeia nici măcar nu a primit un diagnostic.

“Când am scos primele cristale din ochi, am crezut că ar putea fi cioburi de sticlă care i-au intrat în ochi în timp ce muncea la ferma noastră. Dar durerea nu scadea chiar dacă noi am continuat să scoatem cristalele din ochii ei, așa că am mers la doctor. La început nu ne-au crezut, niciunul dintre medici nu au mai întâlnit un asemenea caz” a spus o rudă fetei, conform wowbiz.ro.

Ministerul Sănătății a precizat că acest caz va fi studiat în detaliu.

Citeste si

Fosta soție a lui Silvio Berlusconi trebuie să-i înapoieze politicianului 60 de milioane de euro primite după divorț

Joana Sainz, cântăreață de origini spaniole, ucisă de un dispozitiv pirotehnic în timpul unui concert

Imagini, în exclusivitate, din Turcia, din casa unde se filmează serialul-fenomen Lacrimi la Marea Neagră'

Surse foto: capturi YouTube, shutterstock 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate