„Femeia care l-a învins” pe Randi! Cea mai recentă colaborare a artistului

Randi a lansat vineri, 22 mai, piesa „Femeia care m-a învins”, chiar înaintea zilei sale de naștere, iar videoclipul filmat în Chișinău (înaintea pandemiei de coronavirus) aduce și o premieră.

Artistul Famous Production a lucrat pentru prima dată cu Spoială Brothers, ei semnând integral realizarea videoclipului, de la regie și filmare, până la montaj.

Videoclipul piesei „Femeia care m-a învins”, colaborare în premieră pentru Randi cu Spoială Brothers

„A fost o colaborare excelentă, mai ales că eu îmi doream și căutam ceva nou, o altă perspectivă de a pune povestea în imagini”, spune Randi.

La rândul lor, cei doi frați precizează că „a fost o mare plăcere să lucrăm cu Randi și cu echipa lui. Am filmat 22 de ore, a fost obositor dar a meritat!

Scopul nostru a fost să avem un produs diferit de ce a avut Randi până acum și credem că ne-a reușit. Sperăm să vă placă și vouă, publicului!”.

Această perspectivă a însemnat foarte multă muncă, pentru că s-a folosit o tehnică dificil de realizat: one shot.

„Am filmat multe cadre lungi, fără întreruperi, pentru o impresie cât mai realistă. Este foarte greu să joci, să dansezi și să te coordonezi cu ceilalți din platou, în cadre care durează 40 de secunde.”

Randi: „Repetițiile de dans au fost intense pentru mine”

Pentru ca totul să iasă perfect la filmare, Randi a repetat timp de două zile într-un studio de dans din Chișinău, alături de cele două partenere din videoclip și de coregraful Yuri Ribak.

„Repetițiile de dans au fost intense pentru mine. De obicei nu fac atât de multă mișcare gândită și coordonată în videoclipuri.

Însă de această dată mi-am dorit să încercăm ceva diferit și am petrecut aproximativ 6 ore pe zi, timp de două zile, repetând fiecare mișcare de dans.”

Videoclipul a fost filmat la începutul lunii martie, cu puțin timp înainte de a fi declarată starea de urgență.

A fost o potrivire foarte bună pentru artistul Famous Production care spune că încă de când a compus piesa și-a dorit ca videoclipul să fie realizat la Chișinău.

Astfel, toată echipa implicată a fost din Republica Moldova, începând cu Spoială Brothers, care semnează conceptul și povestea videoclipului, până la cei care s-au ocupat de scenografie, coregrafie și vestimentație.

„Femeia care m-a învins”:

Foto: Instagram

Citește și:

Randi este maestru nu doar în fața microfonului, ci și în bucătărie, cu produse vegane

Randi a spus adevărul! De ce este singur de 7 ani? „Adevărul este că îmi …”

Ce alimente și-ar cumpăra Randi, dacă ar avea doar 10 lei în buzunar? Răspunsul artistului este surprinzător

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete