FEMEIA ANULUI 2018 – Promovarea unui Stil de Viață Sănătos

Pentru schimbările în bine din alimentația noastră este meritul lor. Pentru informațiile concrete și corecte, pentru clarificarea nebuloaselor care s-au tot așezat peste dietele românilor este tot meritul lor.

FEMEIA ANULUI 2018 – Promovarea unui Stil de Viață Sănătos

Medicii nutriționiști au fost cei care au tras primul semnal de alarmă cu privire la greșelile din alegerile alimentare ale românilor, după ani în care informațiile erau puține spre deloc, iar mâncarea dezechilibrată și slabă calitativ.

Medicii nutriționiști ne-au învățat ce înseamnă alegerile înțelepte în dieta noastră zilnică și cât de important este rolul piramidei alimentare în funcție de organismul fiecăruia.

Și în lumea tot mai dinamică și agitată în care trăim este din ce în ce mai greu să găsim resursele necesare pentru a alege echilibrat hrana zilnică. Și printre atâtea opțiuni, reguli, sfaturi, diete, devine din ce în ce mai greu să răspunzi la întrebarea: ce-nseamnă alimentația echilibrată? Din fericire munca lor de educare, preventie, informare dă roade. Din ce în ce mai mulți oameni au învățat lecția importantă a unei diete sănătoase: nu se sare peste micul dejun nu mâncăm seara târziu. Iar miturile dărâmate de acești soldați în războiul cu inamicii din alimente au construit temelia pentru o viață sănătoasă.

La Gala Femeia Anului 2018 vom afla cine este cea care ne învață fără să ne menajeze cum să ne cream un program alimentar personalizat în funcție de preferințe și tolerenață și cum să aducem varietate meseleor noastre, reducând timp, bani și mai ales, stres.

Partener:

Logo Herbalife Nutrition

Foto: PR

Citește și:

FEMEIA ANULUI 2018 – Performanță în Medicina Românească

GALA FEMEIA ANULUI 2018

FEMEIA ANULUI 2018 – Performanță în Medicina Românească

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Femeia Anului