FEMEIA ANULUI 2017 – trofeul EXCELENȚĂ ÎN JURNALISM SOCIAL

Femeia anului 2017 excelență în jurnalism

Jurnalismul este o profesie care implică o mulțime de responsabilități, dar și oferă foarte multe satisfacții. Un material, un reportaj sau o campanie jurnalistică poate schimba vieți, poate dărâma mituri și poate aduce schimbarea acolo unde nimeni nu mai credea că este posibil.

FEMEIA ANULUI 2017, trofeul EXCELENȚĂ ÎN JURNALISM SOCIAL

Un jurnalist este pus în fiecare moment în situații pe care trebuie să le gestioneze cu calm, răbdare și profesionalism. Doar cei care își iubesc meseria mai presus decât orice reușesc să facă performanță, iar Revista Avantaje, va premia în cadrul Galei Femeia Anului, jurnalista care s-a impus, care și-a făcut auzită vocea și care s-a implicat în nenumărate campanii de strângere de fonduri.

Nu doar talentul este cel care a ajutat-o să ajungă un nume important în jurnalismul social, ci și orele de muncă în care a căutat să descopere adevărul și să rezolve cele mai acute probleme ale societății. Chiar dacă a prezentat de fiecare dată informațiile într-un mod obiectiv, sensibilitatea ei s-a simțit în fiecare cuvânt rostit, materialele realizate fiind parte din ea. Pentru că are jurnalismul în sânge și problemele altora sunt principala ei preocupare, Revista Avantaje a decis că trofeul Femeia Anului 2017, categoria EXCELENȚĂ ÎN JURNALISM SOCIAL, reprezintă o încunuare a tuturor eforturilor pe care această jurnalistă le-a depus de-a lungul carierei.

femeia anului 2017

Citește și: 

FEMEIA ANULUI 2017 – trofeul O VIAȚĂ DEDICATĂ FILMULUI

FEMEIA ANULUI 2017 – trofeul pentru RESPONSABILITATE SOCIALĂ

Gala FEMEIA ANULUI – trofeul PERFORMANȚĂ ÎN SPORT

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro