Femeia anului 2011: Roxana Toganel

Femeia anului 2011: Roxana Toganel

Femeia anului 2011, Roxana Toganel
Este de cinci ani director de proiect la Asociatia COLFASA, organizatie care promoveaza incluziunea sociala si accesul la sanse egale pentru femei. Telul asociatiei a devenit si crezul sau personal, acela de a depasi stereotipurile culturale cu privire la rolul social si statutul profesional al femeilor pe piata muncii si in societatea romaneasca. Isi doreste sa schimbe mentalitati invechite si sa creeze atitudini noi, pozitive, incurajatoare.

In 2010, a lansat proiectul „Femeia conteaza, care vine in sprijinul acelor persoane care au de suferit din cauza abuzului de putere de la serviciu. E vorba despre fenomenul de mobbing, care face victime mai ales in randul femeilor.

In sprijinul lor a fost lansat primul Centru pentru prevenirea si combaterea mobbing-ului si a discriminarii pe piata muncii. In 2011, a inaugurat doua Centre de Incluziune Sociala – la Fetesti si la Jilava, in cadrul proiectului european „Integrarea persoanelor vulnerabile pe piata muncii; acestea fiind completate de un Centru de Incluziune Sociala pentru Persoane cu Dizabilitati din Regiunea Bucuresti, urmat de lansari similare la Craiova si la Timisoara.

Este o prezenta activa in Proiectul Erasmus for Young Entrepreneurs, prin organizarea de seminarii adresate antreprenoriatului feminin.

Daniela Palade Teodorescu; foto: Cristian Duminecioiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Cariera