Femeia anului 2011: Andreea Marin Banica

Femeia anului 2011: Andreea Marin Banica

Femeia anului 2011, Andreea Marin Banica
Este una dintre cele mai hotarate, energice si luptatoare femei din Romania. Cariera sa impresionanta, devotamentul si bunatatea au adus-o mai aproape de inimile fiecarui roman. S-a implicat ani de-a randul in campanii sociale pentru sanatatea si educatia copiilor si a femeilor din Romania si a luptat pentru demnitatea si respectul pe care aceste persoane le merita.

In 2006, devine primul Ambasador al Bunavointei Unicef pentru Romania.

In 2008, infiinteaza Fundatia „Pretuieste Viata, care desfasoara in Romania campanii umanitare in sprijinul sanatatii, educatiei si al jurnalismului responsabil. Marturie a angajamentului sau sta cel mai mare proiect adresat mamelor din Romania, intitulat „Scoala Mamelor.

Acest proiect a dezvoltat trei centre de asistenta si consiliere la Bucuresti, Ploiesti si Cluj, pentru mamele aflate in dificultate, si a infiintat telefonul national 116.111, cu apel gratuit in Romtelecom si Cosmote, 7 zile din 7, pentru a pune la dispozitia femeilor informatii utile vietii mamelor si rezolvarii problemelor lor.

In 2011, grija si respectul ei manifestate fata de femeile din Romania s-au soldat cu initiativa companiei Avon de a i se alatura in lupta impotriva cancerului la san, in calitate de Ambasador Avon Romania, Campania pentru Sanatatea Sanilor.

Daniela Palade Teodorescu; foto: Cristian Duminecioiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete