Femeia Anului 2008

Asa cum v-am obisnuit la fiecare inceput de an, Avantaje continua traditia prezentarii si premierii celor mai merituoase femei ale momentului. Participa si tu si propune-o pe cea care merita aprecierea ta.


Organizat de revista Avantaje impreuna cu Avon, acest eveniment se afla acum la cea de-a unsprezecea editie. Asa cum v-am obisnuit in editiile anterioare, evenimentul graviteaza in jurul valorilor precum responsabilitate sociala, civism, caritate, profesionalism si succes pe termen lung. In acelasi spirit, evenimentul de anul acesta va fi centrat pe conceptul de respect pentru femei – respect pentru valorile feminitatii si pentru tot ceea ce femeia aduce umanitatii.

Avantaje sustine Campania Respectului pentru Femei

Campania Respectului pentru Femei, inceputa de AVON impotriva violentei domestice din Romania, are drept scop prevenirea violentei impotriva femeilor prin educarea publicului si prin sustinerea proiectelor sociale care combat acest fenomen.

La 122 de ani de la infiintare, Avon lanseaza Bratara Respectului, primul produs vandut la nivel global, care sprijina cauza Eradicarii Violentei Impotriva Femeilor. Simbolul infinitului care o impodobeste semnifica nenumaratele sanse pe care femeile din intreaga lume le pot avea pentru a trai o viata mai buna.Tot profitul obtinut din vanzarea Bratarii Respectului va fi folosit pentru prevenirea si combaterea violentei impotriva femeilor din Romania.

Noi credem ca bataia NU este rupta din rai si ca orice femeie trebuie sa stie ca are de ales, chiar si atunci cand este victima violentei domestice. Prin campaniile educative si prin fondurile stranse in urma vanzarii produselor dedicate, precum Bratara Respectului, vom putea ajuta femeile din Romania, victime actuale sau potentiale ale violentei domestice, sa-si schimbe viata in bine.

In cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Femeia Anului 2008, care va avea loc in februarie 2009, la hotelul Marriott, revista Avantaje si Avon vor oferi premii de excelenta in domeniile:

Implicare si Responsabilitate Sociala
Promovarea si Apararea Drepturilor Femeii
Promovarea si Apararea Drepturilor Copilului
Ambasador al Artei Romanesti peste Hotare
Promovarea Imaginii Romaniei in Lume
Apararea si Promovarea Valorilor Europene
Initiativa in Ajutorarea Semenilor.

Participa si tu la eveniment

In acest an te invitam sa propui o doamna care sa merite premiul de Initiativa in Sprijinul Semenilor. Nu e neaparat nevoie sa fie o celebritate. Ea poate fi o femeie de succes din orasul tau, care s-a remarcat prin merite deosebite in domeniul social, lucrand pentru un camin de batrani sau de copii, intr-un ONG care se ocupa de femeile si copiii victime ale violentei in familie, de pacienti cu boli terminale, de cainii strazii sau de ecologie.

Sau poate fi o femeie obisnuita, cu un simt civic exemplar, care s-a remarcat prin ajutorul voluntar oferit celor aflati in nevoie. Poate fi colega, prietena, o ruda sau o cunostinta a ta. E cel mai potrivit moment sa ne scrii despre ea si despre ceea ce face.

Reporterii nostri vor veni la fata locului, vom face un reportaj, iar daca persoana respectiva intruneste cri­­teriile noastre, va urca pe podium si i se va inmana trofeul Femeia Anului pentru Initiativa in Sprijinul Semenilor. Daca persoana propusa de tine va castiga premiul, vei fi invitata alaturi de ea la ceremonie.

Completeaza talonul din revista Avantaje, editia din ianuarie, cu datele tale, apoi mentioneaza numele persoanei desemnate si motivul pentru care ai ales-o. sau poti sa ne scrii mai pe larg despre ea intr-o scrisoare pe care sa ne-o trimiti la redactie, pe e-mail la [email protected]

Au talent, succes, valoare.
Sunt femei pentru care realizarea in viata nu inseamna neaparat notorietate, ci pasiunea cu care se implica in ceea ce construiesc.
Concursul Femeia anului 2008

Completati talonul din revista, editia din ianuarie, si tri­miteti-l la CP3-OP 45, sector 1, Bucuresti, pana la data de 20 ianua­rie (data postei). Mentionati pe plic: “Pentru Concursul Femeia Anului”. Sau ne puteti scrie prin e-mail, pe adresa redactiei [email protected]

Premiile pentru cititoare sunt 100 de seturi-cadou, fiecare continand cate doua parfumuri oferite de Avon – Wish of Love si Wish of Happiness. Valoarea unui cadou este de 106 lei. Desemnarea castigatoarelor produselor Avon se va face prin tragere la sorti. Amanunte despre castigatori si festivitatea de decernare a Premiilor Femeia Anului 2008 vei putea citi in revista Avantaje editia aprilie 2009 sau pe www.avantaje.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri