Femei de succes din orasul tau

Homepage  / Home

Femei de succes din orasul tauCheama-ne la tine in oras si povesteste-ne despre cele mai merituoase femei pe care le-ai intalnit sau pe care ai vrea sa le intalnesti. Cu ajutorul tau, revista Avantaje va veni in toate marile orase din tara si ti le va prezenta pe femeile de succes despre care chiar tu ne-ai scris. Luna de luna, le vom aduce in paginile revistei pe acele femei care s-au remarcat in domenii precum sanatate, educatie, arta, afaceri, actiuni caritabile, urmand ca, in functie de dorinta ta de a ne intalni, sa organizam deplasari prin tara.

Ajuta-ne sa te cunoastem si sa le cunoastem pe femeile care joaca un rol important in orasul tau. Intalnirea cu persoanele pe care le admiri iti va oferi si prilejul de a participa la seminarii organizate impreuna cu specialistii nostri. Scrie-ne si Avantaje va veni in orasul tau!

Citeste aici articolul: Femeile de succes din Piatra Neamt

Citeste aici articolul: Femeile de succes din Targu Mures

Citeste aici articolul: Femei de succes din orasul tau – BRASOV

Citeste aici articolul: Femei de succes din orasul tau – CONSTANTA

Citeste aici articolul: Femei de succes din orasul tau – CRAIOVA

Citeste aici articolul: Femei de succes din orasul tau – IASI

Citeste aici articolul: Femei de succes din orasul tau – Timisoara

Citeste aici articolul: Femei de succes din orasul tau – Cluj Napoca

Asteptam propunerile tale

Ce trebuie sa faci?

1 Trimite-ne o scrisoare pe adresa redactiei (str. Buzesti 50-52, sector 1, Bucuresti) sau un e-mail ([email protected]) si povesteste-ne despre femeile din orasul tau care se implica activ in domenii ce tin de invatamant, educatie, sanatate, afaceri sau actiuni caritabile.

2 In functie de sugestiile tale, vom veni in orasul tau si te vom invita la intalnirile cu acele persoane care fac din orasul tau un loc mai frumos si mai civilizat si pe care chiar tu le-ai propus. Vei avea ocazia sa le cunosti mai bine, vei sta de vorba cu ele si vei asculta povestile lor de succes.

3 Vei participa la seminarii organizate de specialisti in dezvoltare personala, care iti vor arata cum poti, cu propriile forte, sa-ti imbunatatesti performantele, cum poti deveni mai eficienta la serviciu, dar si acasa; altfel spus, cum poti deveni, si tu, o femeie de succes.Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Home