Felul în care te ține de mână spune multe despre relația voastră. Acestea sunt detaliile la care ar trebui să fii atentă

Felul în care te ține de mână spune multe despre relația voastră

Să meargă pe stradă ținându-se de mână este un obicei pentru foarte multe cupluri, dar felul în care aleg să facă acest lucru poate spune o mulțime de lucruri despre relația lor. Există câteva detalii pe care psihologii le-au studiat cu atenție și pe care le-au legat de modul în care evoluează o relație.

Mai mult ca sigur nu te-ai gândit niciodată că modul în care îți ții partenerul de mână poate avea o semnificație ascunsă. Acest detaliu aparent banal ascunde o mulțime de lucruri și evidențiază principalele sentimente care vă unesc.

Felul în care te ține de mână spune multe despre relația voastră

1. Atingere discretă a degetelor

O atingere discretă a degetelor arată că relația voastră se bazează pe respect și încredere. Deși vreți să le arătați celor din jur că legătura voastră este una puternică, nu uitați să îi oferiți partenerului libertatea de care are nevoie.

2. Palmă lângă palmă

Acesta este cel mai popular mod pe care partenerii îl aleg atunci când se țin de mână și arată cine deține controlul în relație. Dacă tu ești cea care are palma cu fața în jos, atunci înseamnă că ești liderul, potrivit brightside.me. Bărbații aleg această poziție atunci când vor să își liniștească partenera sau să îi ofere un sentiment de siguranță.

3. Degetele întrepătrunse

Degetele întrepătrunse sunt semnul unei relații în care sentimentele sunt mai puternice decât atracția fizică. Dacă obișnuiești să îți ții partenerul de mână în acest mod, asta înseamnă că ai mare încredere în el și că nu îți ascunzi fricile și slăbiciunile.

4. Legătura a două degete

Dacă există o legătură doar între două degete, acest lucru înseamnă că relația voastră este încă la stadiul de flirt și că încă vă descoperiți unul pe celălalt.

5. Atingeri accidentale

Atunci când cineva îți atinge mâna în mod accidental, acest lucru este semnul unei simpatii ascunse.

6. Mâna ținută pe spate

Mâna ținută pe spate arată că relația este foarte bine sudată și că pasiunea nu lipsește. Dacă un singur partener face acest gest, atunci demonstrează că acesta este o persoană posesivă.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

10 semne că o căsătorie nu va dura, pe care fotografii de nuntă știu să să le descifreze

De cât timp au nevoie partenerii pentru a se simți confortabil în relația de cuplu? Diferențele între bărbați și femei sunt majore!

Azi nu ești în apele tale'? Iată ce trebuie să faci:

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Relatii