Felix Baumgartner, prima reacție privind despărțirea de Mihaela Rădulescu: „Nu mai pot…”

Felix Baumgartner a devenit cunoscut după uriașul său salt din stratosferă de acum aproape un deceniu. Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute femei din România și nu mai are nevoie de nici o prezentare. Toată lumea știe cine este și care a fost parcursul său profesional, dar și evenimentele din viața sa personală.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu frumos de șapte ani și în ultima perioadă s-a tot zvonit că s-ar fi produs o ruptură între ei. Ambii sunt foarte activi pe conturile de socializare și ori de câte ori se întâlnesc postează imagini cu ei.

Fanii celor doi pot sta liniștiți, deoarece nu s-au despărțit. Mihaela Rădulescu a postat, recent, o fotografie în care își săruta pătimaș iubitul, iar acum Felix Baumgartner a împărtășit cu urmăritorii săi un mesaj romantic.

Așadar, încă o dovadă a faptului că relația lor continuă frumos și se iubesc mai mult ca oricând vine din partea austriacului.

„Nu mai pot de nerăbdare să petrec weekend-ul cu fata mea', a scris Felix Baumgartner pe contul său de Instagram.

În urmă cu ceva timp, Mihaela Rădulescu a vorbit deschis și sincer despre relația sa cu Felix Baumgartner și dacă va ajunge din nou să îmbrace rochia de mireasă.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!’, a spus Mihaela Rădulescu la „Vorbește lumea’.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete