Feli, surpriză pentru fani! A lasat piesa „Cine iubeste și lasă”, un remake după slagărul Mariei Tanase

Feli Donose a lansat un remake după „Cine iubeşte şi lasă' în varianta rock dintr-o mare admiraţie pentru carieră şi muzică Mariei Tănase.

„Maria Tănase este şi va fi mereu iubirea vieţii mele! Mereu am emoţii când vorbesc despre ea şi mă poartă în alte lumi când îi aud vocea şi melodiile', a explicat Feli Donose.

Înaintea concertului său de pe data de 18 mai, Feli a mărturisit că a crescut cu muzică populară în care vede mereu o sursă de inspiraţie.

Îmi doresc să le ofer oamenilor sufletul şi muzică mea. Asta am făcut de la prima piesă lansată şi până la aceste remake-uri. Prin aceste reinterpetari îmi doresc să fiu un liant între tineri şi folclorul românesc. Se pare că până acum sunt pe drumul cel bun, având în vedere că primul remake de acest gen, Constantine, Constantine', a prins foarte bine chiar şi în rândul adolescenţilor,' a spus artista.

Clipul piesei a fost filmat pe acoperişul celei mai înalte clădiri din Bucureşti.

Feli a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?', piesă care i-a adus în 2015 şi prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. În anul 2016, artista a fost nominalizată pentru a două oară la MTV EMA, de dată această cu single-ul „Creioane colorate'. Vocea să a fost remarcată chiar şi de Charles Aznavour, după ce această a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese „La Boheme'.

Ultimul single, „Timpul', scris de Feli împreună cu Vlad Popescu şi Şerban Cazan. Acesta este de 5 luni în Top 10 pe radiourile din România.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Feli Donose, deschide galeria foto de mai sus!

Mihaela Tudor

Citește și:

Adevăr sau provocare cu Feli Donose

Feli și Sore, una dintre cele mai așteptate colaborări! Au lansat, astăzi, o nouă piesă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte