Feli Donose, imagini dulci alături de fiica sa și o surpriză inedită pentru fani

Feli Donose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Dincolo de cariera muzicală, cântăreața traversează o perioadă extrem de frumoasă de când a adus-o pe lume pe fetița sa, Nora Luna acum trei ani.

Feli Donose se bucură de fiecare clipă petrecută alături de micuța ei, iar uneori Nora reprezintă muza de inspirație a pieselor ei. Nora Luna a crescut extrem de repede și a moștenit trăsăturile frumoase ale mamei sale. Micuța adoră unicornii și Feli nu ratează nici o ocazie să i se alăture la joacă.

Recent, Feli le-a arătat fanilor săi câteva imagini cu Nora, dar a făcut și un anunț de suflet. Artista a lansat o piesă de suflet, chiar de Moș Nicolae. Cântăreața intră în spiritul Sărbătorilor, dar și în sufletul oamenilor cu piesa „Moș Crăciun ești și tu', o piesă care ne sugerează că în sufletul fiecăruia dintre noi se află un bătrân bun cu barbă albă care aduce bucurie și iubire.

„Învață de la iarnă să te bucuri, Crăciun să-ți fie orice anotimp, să ai mereu familia alături și inima să-ți fie mereu caldă! Învață de la fulgi să te lași liber și nu mai alerga în contratimp! Învață de la cer să fii senin, curat și bun cum ești oricum, dar să revin, ce vezi în mine chiar există, Moș Crăciun ești și tu', spune Feli Donose.

FeliSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Piesa are versurile scrise de Feli, muzica Feli și Șerban Cazan, iar producția semnată Șerban Cazan.

„Piesa este o aducere aminte și o oglindire a fiecărui om care vede frumosul și bunătatea doar la exterior. Este o conversație la o masă cu tine însuți în care îți dai voie și accepți că bunătatea, curajul și iubirea Moșului sunt și în inima ta. Că așa cum el împarte toate aceste calități cu lumea întreagă, să nu uiți că în lumea ta, cu toți ai tăi, asta emani și tu. Iubire ești și TU', a mai spus artista.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete