Feli Donose a publicat primele imagini de la botezul fiicei sale, Nora Luna

Feli Donose reprezintă, fără îndoială, una dintre cele mai bune voci din țara noastră.

Extrem de discretă în privința vieții personale, artista în vârstă de 33 de ani a publicat recent, pe contul personal de Instagram, mai multe imagini de la botezul fiicei sale Nora Luna.

Deși nu i-a arătat chipul micuței, fanii au fost foarte încântați de imaginile postate. „De mult am așteptat pozele astea! / Să vă trăiască, iar vouă, să fiți sănătoși să vă aducă numai bucurii. 

Cine te iubește se bucură cu tine și pentru tine OM frumos. Să fiți fericiți”, au scris urmăritorii.

Feli Donose a publicat primele imagini de la botezul fiicei sale, Nora Luna

Iată mesajul întreg al artistei: „Am tot așteptat momentul potrivit să fac postarea asta, dar am învățat de curând că momentul potrivit este fix ăla în care te gâdilă stomacul și o voce îți spune Hai, Feli! Bucură-te și împarte ce simți cu lumea întreagă!.

Asta simt să fac acum .. Am creștinat-o pe Nora Luna magică într-un iunie de poveste!

Am simțit să fie totul intim, în familie, normal simplu și modest, dar cu bogăție în inima noastră a părinților, a familiei și a prietenilor noștri-familie.

Nora Luna a avut parte de o zi cu soare, până și de o seară cu soare și oameni care o iubesc necondiționat.

Nu știu exact ce să scriu în postarea asta, cum să descriu ce e în sufletul meu. Simt doar să împart o particică din 9 iunie-le nostru.

Nora Luna a dormit toată slujba aproape. Avem noroc de un copil cuminte, vesel, zâmbet de dimineața până seara, cu personalitate (deja) puternică, o Nora Luna magică pe care Dumnezeu ne-a dat-o ca să ne învețe să ne bucurăm de viață și să învățăm zi de zi, alături de ea, să fim oameni mai buni.

Acuma vă întreb: Să îi mulțumesc și lui Cătălin (tatăl lui Nori) public pentru minunea pe care o avem sau ar suna a speech de Oscar? Te iubesc, Cătă! 💕”

Foto: Instagram

Citește și: 

Iulia Vântur a vorbit despre căsătorie și copii: „Mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți’

Ce frumoasă e soția lui Adrian Nartea. Alina Ferinceac și protagonistul din serialul Vlad sunt împreună de 10 ani

Andreea Bălan, declarație de dragoste impresionantă pentru soțul ei. George Burcea este, fără îndoială, sufletul ei pereche

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete