Fațete dentare – dinți drepți fără aparat dentar

Aparatele dentare sunt deseori ocolite ca tratament stomatologic. Deși sunt excelente pentru îndreptarea dinților, au unele dezavantaje majore pentru pacienți, precum durata îndelungată de tratament, probleme legate de estetica zâmbetului, de complexitatea igienei dentare și de restricții alimentare. 

Dar există vești bune! Dacă dinții tăi nu sunt perfect aliniați, dar nu au un defect major de aliniere, specialiștii House of Beauty Clinic îți pot oferi zâmbetul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna prin tratamentul cu fațete dentare. Astfel vei obține în cel mai scurt timp și fără durere, dinți drepți fără aparat dentar. 

Magia fațetelor dentare

Fațetele dentare sunt piese protetice ultra-subțiri, pe care medicii clinicii House of Beauty, specializați în estetică dentară, le atașează pe partea frontală a dinților tăi, creând, pas cu pas, un nou zâmbet. 

Fațetele pot masca defectele de aliniere și îți pot oferi zâmbetul pe care ți l-ai dorit întotdeauna. Fațetele pot, de asemenea, să mascheze decolorarea și să refacă forma dinților ciobiți sau tociți.

Un alt aspect pozitiv al fațetelor dentare este că acestea sunt o soluție pe termen lung. Pot dura 10 ani sau mai mult dacă îți îngrijești dinții corespunzător și vei elimina necesitatea purtării unui aparat dentar. În cele din urmă, fațetele s-ar putea să se ciobească sau să se fisureze, dar nu îți face griji. Medicul dentist poate să le repare sau să le înlocuiască, astfel încât zâmbetul tău va fi foarte rapid refăcut.

Nu vrei să aștepți ani de zile pentru a obține noul tău zâmbet, prin aparat dentar? Spre diferență de tratamentul ortodontic, tratamentul cu fațete dentare este foarte rapid.

Vei fi mulțumit de fațetele dentare, deoarece fixarea acestora necesită doar două-trei vizite la House of Beauty. 

Inițial ți se vor preleva amprente cu un scanner digital, experții noștri vor realiza o simulare a zâmbetului tău digital, iar dacă vei agrea planul de tratament, ți se vor aplica fațete de probă, pentru a fi absolut sigur că este ceea ce îți dorești și pentru a nu efectua tratamentul fără a previzualiza rezultatul final.

Între timp, fațetele definitive vor fi realizate prin tehnici moderne, digitale, pentru a se potrivi perfect fizionomiei tale și celorlalți dinți.

Tratamentul cu aparat dentar poate fi evitat  prin fațetele dentare, în orice situație?

Deoarece fațetele dentare nu îți mișcă dinții, este bine să reții că nu sunt cea mai bună soluție pentru orice pacient. 

Dacă ai probleme complexe de malocluzie, sau dacă dinții sunt atât de nealiniați încât reprezintă o amenințare pentru sănătatea orală, nutriție și ceilalți dinți, este posibil să fie necesar tratamentul cu aparat dentar.

După tratamentul ortodontic, este posibil să dorești totuși fațete dentare. Ele pot pune tușa finală noului tău zâmbet, acoperind toate celelalte mici defecte estetice care te fac să eviți să zâmbești. 

O strategie diferită pentru a obține un zâmbet frumos

Există, așadar, mai multe modalități de a obține un zâmbet direct. Dacă nu sunteți mulțumit de zâmbetul tău, specialiștii noștri în estetică dentară te pot ajuta. Fațetele dentare ar putea fi o opțiune bună pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele. 

Fă-ți o programare astăzi, astfel încât să îți poți admira noul zâmbet în oglindă, cât mai curând.

Ai în vedere un tratament cu fațete dentare în zona Bucureștiului? Obține mai multe informații la https://www.hobclinic.ro/fatete-dentare.

Tratamentul cu fațete dentare te va face să fii încântat când te uiți în oglindă. Veți avea un look demn de orice covor roșu!

Te așteptăm în sediul House of Beauty Clinic din Bulevardul Pipera, Nr. 59B, Parter, Bucuresti, Ilfov. Îți stăm la dispoziție la nr de tel  +40755 354 555 sau la de e-mail [email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial