Fata lui Costel Busuioc, zidarul devenit tenor, e cântăreața la 22 de ani. Cum a apărut la Pro TV

Costel Busuioc are cu ce se mândri. Tenorul are o fiică talentată care îi calcă pe urme. Ea a surprins sâmbătă seara, 2 octombrie, când a urcat pe scena de la „SuperStar România', emisiunea difuzată pe Pro TV. Jurații au fost cuceriți de vocea ei. 

fiica lui costel busuioc la superstar 7SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Maria Ioana Tabita Busuioc are 22 de ani și este studentă în Timişoara la Facultatea de Muzică şi Teatru. Pe scena de la „SuperStar' a spus despre tatăl ei că e artist liric, iar mai apoi a mărturisit că numele lui e Costel Busuioc. Jurații și-au dat seama că este vorba despre zidarul devenit tenor, românul care a câştigat concursul „Hijos de Babel' în Spania.

„Tatăl meu a fost zidar şi cânta pe şantier. L-au auzit alţi oameni, l-au încurajat să se înscrie la un concurs şi de-acolo a plecat totul. Stăteam la sat, nu aveam acces la şcoli de muzică, de aceea ne-am şi mutat de la sat la oraş, când el a câştigat concursul şi a devenit celebru. Eu de mică mi-am dorit să cânt, dar dacă nu era el să facă acest lucru posibil, nu cred că aş fi avut şansa', a povestit ea.

„Să fiu fata lui Costel Busuioc are şi avantaje, şi dezavantaje. Avantajele sunt că am parte de educaţie muzicală extra. Partea nasoală este că, de fiecare dată când cânt, lumea se aşteaptă să-l vadă pe tatăl meu prin vocea mea, şi nu este cazul. Atunci când am un eveniment sau urc pe scenă, mă prezint ca Luna, deoarece îmi doresc ca oamenii să mă asculte pe mine', a mai declarat tânăra.

Maria Busuioc a cântat la „SuperStar România' piesa „Wicked Game', a lui Chris Isaak, în manieră proprie.

Cine e Costel Busuioc

Anul 2008 a fost anul în care viața lui Costel Busuioc s-a schimbat în mod neașteptat. A câștigat în Spania un popular concurs muzical, „Hijos del Babel' , și a încercat să profite de contractul oferit ca premiu de o mare casă de discuri, dar și de reclama ce i-a făcut-o show-ul de televiziune în cauză. Dar fără succes. În zadar s-a luptat să-i fie recunoscut talentul în lumea muzicii clasice, căci i s-a trântit de fiecare dată ușa în nas, scrie Libertatea. 

A stat o perioadă în America, dar de ceva timp e un România. Nu mai onorează decât concerte caritabile și evită orice formă de publicitate, în parte deoarece comunitatea în care a intrat, a penticostalilor, interzice asta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete