Fasole cu cârnați în stil spaniol

Nu suntem singurii care mănâncă așa o bunătate! Iată cum prepară ibericii fasolea cu cârnați:

fasole-carnati

* 4 porții * timp de preparare 30 de minute

INGREDIENTE

2 linguri ulei de masline

6 buc cârnați de porc

300 g cârnați chorizo, taiați bucați

1 ceapa roșie, taiata julien

2 buc ardei gras galben, taiat felii

2 caței de usturoi, zdrobit

1 lingurița boia dulce

½ lingurița boia iute

O legatura mica de patrunjel, tocat

125 ml vin roșu

125 ml supa limpede de pui

500 ml sos gros de roșii

400 g fasole alba fiarta – din conserva

MOD DE PREPARARE

1 Într-un vas încinge 1 lingura ulei și rumenește cârnații uniform. Lasa-i deoparte și apoi, în același vas, rumenește chorizo 2 min. Lasa deoparte.

2 Micșoreaza flacara, adauga uleiul ramas și rumenește ceapa și ardeiul; prajește 5 min. Adauga usturoiul, boiaua și codițele de patrunjel, tocate. Prajește 3-4 min, pâna când aromele încep sa se elibereze. Stinge cu vinul și fierbe pâna când scade.

3 Adauga cârnații, chorizo, supa de pui, sosul de roșii și fasolea, adu la punctul de fierbere și lasa sa fiarba înabușit 15-20 min, pâna când cârnații se patrund și sosul se îngroașa. Presara patrunjelul tocat și servește.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Bucataria Internationala