Fanii lor au rămas fără cuvinte: de la scene fierbinți împreună la parteneri în viața reală

Este vorba despre actorii din cel mai fierbinte serial al momentului, Sex/Life, produs de Netflix, Sarah Shahi și Adam Demos. În prima săptămână de la lansare, filmul a urcat imediat în topuri, ajungând și în România să fie printre cele mai urmărite.

Sarah Shahi și Adam Demos au avut o chimie incredibilă pe platourile de filmare ale celui mai fierbinte serial produs de Netflix, Sex/Life. Lucrul acesta a fost vizibil pe ecrane, însă cine s-ar fi gândit că cei doi vor ajunge împreună? Într-un interviu acordat revistei People, actrița a povestit: „ne-am întâlnit în cabina de machiaj și ne-am înțeles din prima. Avem exact aceleași gusturi în muzică. Aceleași gusturi la whiskey și tequila și am fost dată tare pe spate de el ca persoană și tot ce știam era că îmi doream mai mult'.

Dragoste dincolo de orice

Diferența de vârstă dintre ei, faptul că actrița tocmai finalizase divorțul de un alt actor, Steve Howey, sau că aceasta are trei copii nu au fost un impediment pentru cei doi. S-au văzut pe platourile de filmare, s-au plăcut, iar  când filmările s-au încheiat, și-au continuat povestea de iubire cu declarații publice de dragoste mai ceva ca-n film. Doar că de data aceasta, Adam Demos nu mai joacă rolul personajului „băiatului rău', ci este îndrăgostit de iubita lui cu șase ani mai mare.

„Știu că mi-am întâlnit sufletul-pereche'

Pe contul ei de Instagram, cu ocazia zilei de naștere a lui Adam Demos, lângă o poză cu ei doi, actrița a scris: 'Nu sunt sigură cum doi oameni aflați la colțuri opuse ale lumii pot avea atât de multe în comun, le-a fost predestinat să se întâlnească, au fost făcuți unul pentru celălalt. Dar știu sigur că mi-am întâlnit sufletul-pereche. Știu că mi-am întâlnit cel „pentru totdeauna'. Știu că nu am iubit niciodată mai profund, mai puternic, mai feroce. Știu că sunt mai mult decât recunoscătoare pentru el. Știu că l-am iubit cu 1000 de vieți înainte și îl voi iubi 1000 de vieți de-acum încolo. La mulți ani, iubirea mea!'.

Va continua Sex/Life?

Încă nu se știe dacă primul sezon va avea parte și de o continuare. De obicei, producătorii anunță dacă va fi un următor sezon la câte săptămâni după apariția celui anterior. Pornind de la o poveste reală, publicată de B.B. Easton în 2016, cu titlul 44 de capitole despre 4 bărbați, filmul o prezintă pe Billie, mamă a doi copii mici. Alături de un soț preocupat de serviciu și neatent la nevoile ei, începe să-și reamintească, într-un jurnal electronic, despre viața ei excentrică, lipsită de griji și deschisă către orice experiență de dinainte, dar și despre fostul ei iubit. Soțul îi descoperă jurnalul, iar din acest punct începe povestea, condimentată cu multe scene erotice, motiv pentru care are și rating 18+.

Citește și: Natalia Oreiro, transformare spectaculoasă!

Foto: Profimedia Images/Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete