Familia regretatei Gabi Luncă, în stare de șoc! Ce mesaje a primit după moartea artistei?

La trei săptămâni de la moartea marii cântărețe de muzică lăutărească Gabi Luncă, familia acesteia face dezvăluiri șocante legate de moștenirea lăsată de aceasta.

Fiica acesteia, Rebeca Onoroiu, s-a declarat revoltată după ce mai mulți artiști autohtoni au sunat-o pentru a o întreba dacă ar putea primi drepturile de autor asuăra pieselor marii artiste.

„Am fost contactată de mai multe persoane cu dorința de a realiza propriile interpretari ale cântecelor mamei mele', a declarat Rebeca pentru Spynews. „Sunt ale noastre și reprezintă marele tezaur moștenit de la părinții noștri. Nu doar că este prematur să discut acest aspect cu cineva, dar eu, momentan, nu doresc ca aceste piese de tezaur, cântecele părinților mei, să fie interpretate de altcineva, mai cu seama înregistrate!', a mai adăugat ea.

În același timp, familia regretatei artiste le pregătește fanilor acesteia o surpriză, urmând să organizeze la un moment dat un festival în memoria lui Gabi Luncă.

„Poate peste un timp, de acord cu familia mea, vom organiza un festival in memoriam Gabi Luncă și Ion Onoriu. Deocamdată, însă, este prematur să discut acest aspect. Îi rog pe toți să îmi respecte durerea și apoi dorința… Nu vindem nimic, nu cedăm drepturi de autor!!! Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru reala empatie pe care am simțit-o în această perioadă din partea dumneavoastră', a mai afirmat Rebeca Onoroiu pentru Spynews.

Gabi Luncă a decedat în ziua de 3 aprilie, răpusă de Covid-19. Avea 81 de ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete