Familia lui Nelu Ploieșteanu, clipe dificile. Poliția a ajuns la casa cântărețului

La o săptămână după moartea Cornelei Catanga, muzica lăutărească din România a mai pierdut o voce de aur. Nelu Ploieșteanu a încetat din viață în cursul nopții de joi spre vineri, în jurul orei 1:00, fiind răpus de Covid-19.

În urmă cu puțin timp, un echipaj al Poliției a ajuns la casa regretatului cântăreț pentru a sta de vorbă cu fiicele acestuia, acestea fiind devastate de pierderea suferită. Ele au mers la Institutul Național de Medicină Legală unde au dus un costum bărbătesc pentru a respecta obiceiurile înmormântării.

Mâine, 7 aprilie, Nelu Ploieșteanu va fi condus pe ultimul drum, însă conform protocoalelor impuse de autorități în condiții de maximă siguranță, având în vedere că acesta a fost răpus de noul coronavirus, potrivit Antena 3, citat de spynews.ro.

Prin urmare, trupul artistului va fi pus într-un sicriu, însă acesta va fi sigilat fără ca oamenii dragi să-l mai poată vedea pentru ultima oară. Funerariile au fost amânate, deoarece familia a cerut un raport la INML din care să reiasă că acesta era infectat cu Covid-19 în momentul decesului.

Gabi Luncă a fost condusă pe ultimul drum astăzi și a fost înmormântată la cimitirul din Dămăroaia, alături de soțul ei, Ion Onoriu. Prietenii și rudele acesteia i-au cântat pentru ultima oară.

„Eu am inima de tânără. Dar când mă uit în oglindă și văd, sigur, anii își spun cuvântul și merg înainte. Doamne, cum am deschis gura să cânt, au început aplauzele. Au fost primele aplauze pe care eu le-a primit așa. Așa un public mare', mărturisea Gabi Luncă, după trei săptămâni de spitalizare.

„Nu pot să cred Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu și acum doamna Gabi. Am fost şocată când mi-aţi dat vestea. Câte inimi au bucurat oamenii aceștia, să aibă așa o moarte. Doar cei care nu cred, care țin măștile pe jos, poate că ar trebui să meargă o zi în spital să vadă cum stau oamenii ăia (n.r medicii) îmbrăcați și nu beau apă și nu merg la toaletă.

Soțul meu a ieșit din spital și a zis că este îngrozitor pentru oamenii aceia care ne îngrijesc. I-a luat Dumnezeu așa de repede. Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace, să le facă drumul liniștit spre cer, că au făcut numai bine, au bucurat atâtea suflete pe pământul ăsta. Muzica lăutărească a stat pe mâine acestor oamenii în gâtul lor, în sufletele lor curate și dragi. Doamna Gabi era o persoană deosebită', a declarat, șocată de cele întâmplate, Elena Merișoreanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete