Familia lui Florin Dumitrescu urmărită de necazuri. Soția sa se află pe patul de spital

Florin Dumitrescu și familia sa par urmăriți de necazuri. Din nefericire, acestea țin de sănătatea lor care în ultima perioadă nu a fost tocmai strălucită. Juratul de la Chefi la cuțite a suferit o intervenție chirurgicală, fetița sa a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unei accidentări, iar acum soția sa se află pe patul de spital.

Soția lui Florin Dumitrescu, Cristina Sima Dumitrescu postează frecvent pe rețelele de socializare și le împărtășește urmăritorilor săi evenimente plăcute sau mai puțin plăcute. În ultima perioadă a fost absentă, iar în urma mesajelor primite, aceasta a dezvăluit și motivul. Din nefericire, a fost nevoită să meargă la spital cu micuța Ava care și-a rupt mâna și a fost necesar un ghips.

„Nu am mai dat niciun semn pentru că… Ava a căzut în curte pe mână. Noroc că avem în spitale niște doctori foarte buni, care mai presus de meserie sunt oameni.', a fost mesajul Cristinei Dumitrescu de pe Instagram.

Doar câteva zile de liniște au avut până când Cristina Sima Dumitrescu le-a arătat fanilor că de data aceasta ea se află pe patul de spital și are nevoie de îngrijiri medicale. Nu a oferit foarte multe detalii despre starea sa de sănătate, însă potrivit fotografiei postate cu o branulă în mână, soția juratului de la Antena 1 în mod evident nu se simte bine.

„Hai că am continuat bine săptămâna…', a scris Cristina Sima pe Instagram.

La începutul lunii, Florin Dumitrescu s-a operat la picior din cauza unor complicații apărute în urma unei vizite la un salon de înfrumusețare.

„Câteva zile nu mai sar ca Jordan, dar totusi am si eu o rugaminte la scolile de pedichiura din Romania. Nu mai taiati unghiile rotunde si lasati colturile in pace, de 3 ani ma chinui cu unghia incarnata dupa ce am vrut sa merg si eu cu degetele la vedere si o data pe an trebuie sa ma operez. Suntem multi baieti cu problema asta!', a scris Florin Dumitrescu pe Instagram la începutul lunii septembrie.

Starea de sănătate a lui și a fetiței este bună, însă oamenii așteaptă vești bune și din partea Cristinei Sima.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete