Fa-ti una din cele 500 de radiografii pulmonare gratuite!

Fa-ti una din cele 500 de radiografii pulmonare gratuite!

Radiografia este cea mai simpla forma de diagnosticare precoce a cancerului, de aceea Clinica Anima vine in intampinarea oamenilor cu un numar de 500 de radiografii pulmonare gratuite.

In cadrul campaniei, cei interesati isi pot face o programare pentru o radiografie pulmonara gratuita in oricare dintre clinicile Anima din capitala, cu sediul in str. Buzesti- Clinica Victoriei, sau cu sediul in sos. Pipera – Clinica Nusco (Pipera).

Toate persoanele care doresc o radiografie pulmonara gratuita trebuie sa aiba trimitere de la medicul de familie, sau de la un medic specialist si sa sune la numarul unic de Call Center 021/9838.

Programarile se vor face in ordinea primirii cererilor la centrele clinicilor Anima din Bucuresti, iar daca vor exista mai multe cereri numarul radiografiilor se va suplimenta.

Campania de lupta impotriva cancerului pulmonar „Respira ADANC si gandeste-te BINE!” a inceput in data de 15 noiembrie si este initiata de Liga Romana de Cancer si de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer cu sprijinul Roche România, Carrefour România si Radio Romania Actualitati.

Web editor: Magda Campeanu

Vezi si Ajuta prin Gala Umanitara Zana Maseluta
 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate