Fă asta înainte să te machiezi şi nu ţi se va mai îngrăşa tenul deloc. Machiajul va rămâne intact pentru o zi întreagă

ten-gras

Ai realizat un machiaj reuşit, iar în scurt timp tenul tău devine gras şi străluceşte inestetic, chiar dacă ai folosit pudră? Ba mai mult decât atât, fondul de ten începe să se întindă, iar pielea capătă un aspect neîngrijit. Ei bine, femeile care au tenul gras sau mixt cunosc prea bine acest scenariu şi se lovesc de această problemă zi de zi. 

O soluţie de moment ar fi mai dai cu încă un strat de pudră, însă această tehnică nu este tocmai indicată pentru că după mai multe straturi de machiaj, tenul va arăta foarte încărcat, obosit, dar şi îmbătrânit.

O tânără care s-a confruntat şi ea de nenumărate ori cu această problemă, după ce se machia, a descoperit o tehnică foarte interesantă care a dat rezultate încă de la prima încercare. Asftel, după ce urmat câţiva paşi simpli înainte de aplicarea fondului de ten, machiajul a rămas intact pentru întreaga zi, fără să mai fie nevoită să aplice straturi suplimentare de pudră.

În plus, tenul a căpătat un aspect proaspăt şi îngrijit, iar pielea un aspect de catifea, care s-a păstrat pe toată zilei. Secretul constă în modalitatea şi ordinea de aplicare a produselor de make-ul, dar pregătirea temeinică a tenului înainte de folosirea propriu-zisă a produselor cosmetice. Aşadar, machiajul odată realizat în mod corect încă de la început, acesta va rezista pe faţă mult mai multe ore decât în mod normal.

Urmăreşte materialul video de mai jos şi vei afla tot ce trebuie să faci!

Foto: shutterstock.com

Citeşte şi:

Cea mai originală manichiură de Crăciun! În câţiva paşi, ţi-o faci singură acasă

Cum coafezi părul fin

Scapă definitiv de cicatricele inestetice cu o singură cremă făcută acasă

Spală-te cu această soluție pe cap, iar părul tău va crește din ce în ce mai repede

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete