Fă asta înainte de a purta orice bijuterie din aur! Vei îndepărta energiile negative cu un simplu truc

Fă asta înainte de a purta orice bijuterie din aur! Vei îndepărta energiile negative cu un simplu truc

Există o mulțime de superstiții care au circulat de-a lungul timpului, referitoare la purtarea bijuteriilor din aur. Una dintre acestea spune că blestemul aurului nu iartă pe nimeni. Din acest motiv, este bine să respecți câteva sfaturi dacă ai bijujterii din aur sau intenționezi să achiziționezi astfel de obiecte.

Cum să scapi de energiile negative

Specialiștii spun că aurul are o încărcătură malefică, comparativ cu argintul, care poate conduce la mari sacrificii sau chiar la moarte, potrivit secretele.com. Din acest motiv, înainte de a purta o bijuterie din aur, trebuie să o ții șapte zile în agheasmă.

Acest truc simplu va înlătura energia negativă care a rămas pe acest obiect de la vreun cumpărător care a probat bijuteria înainte. De asemenea, este bine să pune în agheasmă fiecare bijuterie de aur pe care o ai acasă și vei observa efecte spectaculoase.

Ce efecte are argintul asupra organismului

Oamenii de știință spun că argintul este mult mai benefic pentru că atrage energiiile pozitive din Univers. Mai mult decât atât, argintul încarcă chakra inimii cu multă bunătate, calmează nervozitatea, înlătură stresul, durerile de cap și stimulează imunitatea. În plus, acesta stimulează intuiția și totodată se spune că protejează împotriva deochiului.

Din acest motiv, este bine să porți haine de culoare roșie, să ai mereu la gât o cruciuliță din argint sau un bănuț de argint în portofel. Aceste obiecte te feresc de energiile negative.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Obiceiuri în Ajunul Anului Nou și superstiții de Revelion. Ce trebuie să faci dacă vrei să îți meargă bine tot anul?

Când este Concertul de Anul Nou de la Viena 2018

Concerte de Revelion 2018. Unde te poți distra în noaptea dintre ani?

Când este Revelionul 2018, pe rit vechi?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse