Prietenele o tachineaza ca e virgina

Prietenele o tachineaza ca e virgina

Felicitari pentru increderea pe care o ai in fiica ta; e un element vital intr-o relatie autentica si valoroasa. Pe aceasta incredere puteti cons-trui o relatie necesara, alta decat intre mama si fata-copil, relatia intre mama si fiica-femeie.

Poate ca ceea ce te-ar ajuta sa gasesti cele mai bune solutii e sa gasesti propriul raspuns la intrebarea „a cui e decizia privind momentul in care fiica ta isi incepe viata sexuala“? Atunci cand iti spui ca vrei sa o ajuti sa ramana consecventa in hotararea ei nu cumva e vorba, de fapt, de a ramane consecventa in hotararea ta?

Dupa ce vei descoperi raspunsul, iti propun sa discuti cu fiica ta si s-o intrebi ce isi doreste cu adevarat in prezent, dincolo de ce a stabilit cu prietenul ei in urma cu ceva timp, dincolo de ce ti-a spus tie si de ce ii spun prietenele ei.

Aminteste-ti ca se afla la varsta unor schimbari extrem de rapide, atat in ce priveste fiziologia interna (echilibrul hormonal care atrage dupa el modificari bruste de dorinte), cat si cea externa. Asigur-o ca, orice ti-ar spune, ii vei fi alaturi. Doar astfel ii vei oferi mediul potrivit pentru a se deschide.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor